Navštíveno 2122x

Zrušil sem origo trojúhleníky, vzal kulatý elektro krabice made in Baumax-x, tavnou pistoli a šlo se směrovat. To byl základ ...

Trochu kartonové pomoci pro chytání tvaru

Prnvní vrstva kitu ...

Hrubý ořez ...

Tmelení, broušení, základovka a zase tak nějak dokola ...

A jak se říká, spěchej pomalu, pokračování zítra.

ty woe takový budíky :o) co v tom bude za repra, že to je tak velký?
Aaaale, takovy šunty od Morelu :) Je na nich napsano Supremo nebo co ... na Radiožurnál do práce by to mohlo stačit ... :)
Hezká práce, nejsem schopný se do toho dokopat, ale jak koukám začínám se hrozně teď nudit a když jsem bez rádia, tak se do toho taky vrhnu
Nádhera, to bych nikdy nedokázal!!!!

02.05.2008, 20:43 |
JiM hmm zatim vypada zajimave jak to mas nasmerovane? taky se do toho chci pustit ale premyslim jak smerovat... dik
na Radiožurnál do práce :-))))

02.05.2008, 23:51 |
kucik Ty jo tak to sem zvědavý jak dlouho tohle bude držet,měls to radši olaminovat,aby to bylo pevné a ne na karton dávat kit
Nu, každej podle svýho. I minule sem to dělal takhle a vydrželo to dvě léta jako nic. (pak sem káru prodal). Nebudu dělat laminát, protože ho dělá každej a proto že je to IN.

03.05.2008, 08:44 |
kucik Ale tady přece vůbec nejde o to že je to in,že je to z laminátu,by nikdy nepoznal,jen by ses nemusel bát,že to upadne,toť můj názor.

03.05.2008, 09:13 |
TomasW | Upraveno: 2008-05-03 09:14:04
je to super

03.05.2008, 10:46 |
Tichy musim souhlasit s kucikem..jako tenhle zpusob mi prijde jako slusna prasecina. A kdyz uz to takhle delas tak aspon prvni vrstvu doporucuju udelat s kitem se skelnym vlaknem, kterej bude urcite drzet lip nez ten co si pouzil..

03.05.2008, 22:40 |
J.T.R | Upraveno: 2008-05-03 22:40:47
Vypada to dobre. Ale taky slohlasim s kucikem a tichym. nejde o to IN, ale o to že máš jistotu, že to neupadne.