Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Morel K.O. oprava?

o Navštíveno 1552x o
o 03.05.2008, 18:32 | Luigi
Včera mi přestal hrát středobass a po vyndání repra mě čekalo nemilé překvapení.. Uměl by to někdo opravit? Koukal jsem k cívce ale žádný drátek ani něco podobného jsem nenašel a když jsem tam ten přívodní káblík zkoušel přidržet tak to taky nehrálo. Napadá někoho něco? Repro Morel Dotech. Díky

foto k příspěvku  od Luigi

o 04.05.2008, 10:16 | Midnite
tak dal bych to někomu kdo opravuje repro... Odkud jsi?
o 04.05.2008, 13:14 | Luigi
Jako to je jasný,ted jde o to jestli je někdo takový kdo se do toho pustí...jak už jsem psal, neni vidět žádný kontakt u cívky,takže to asi nepůjde jen tak naletovat,ale treba se bude muset vyndat membrána s vlnovcem,aby se tam něco našlo. Ale tam zase půjde o to,jelikož je to spíše sq repro tak aby to nemělo negativní vliv na zvuk.
Jsem z Českého Brodu, tj mezi Prahou a Kolínem.
Víš o někom kdo by to mohl opravit?
o 04.05.2008, 20:34 | Midnite
no tak já znám jednoho, ale ten je z hlinska. Už pár členům tady opravoval repro.. Myslím že ani pošta by nebyla problém.. kdybys chtěl telefon tak mi napiš na icq nebo mail :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3858 sekund.