Navštíveno 2548x

Díky všem, kteří mi poradili jak pracovat s laminátem a dnes jsem se do toho poprvé pustil. Dělal jsem domečky pro výšky v Oct1 tak snad to nedopadlo úplně nejhůř... domečky přijdou ještě stříknout, bohužel došel sprej :)

04.05.2008, 20:36 |
MaxxT na poprve je to dobry.. :-) priste trosku lepe prebrousit a bude to paradni.. :-)
díky :-) to broušení mě hrozně moc nebavilo... doufám, že ty fleky zmiznou když to ještě 1x 2x stříknu... to tohle ještě nebylo pořádně suché když jsem fotil... každopádně nerovnosti tam jsou

04.05.2008, 20:52 |
mendo ocalun to do kozenky a bude to lepsie vizerat, do laku je tam este dost roboty
Chválím za odvahu že jsi se do toho pustil. Taky jsem to ted dělal do passata a 4x jsem to musel předělávat kvuli tomu že to vypadalo jak to tvoje. Zkus si s tím ještě pohrát ať to k něčemu vypadá. Chce to trpělivost ale není nic lepšího když to je vše hezky udělaný a víš že jsi pro to udělal maximum
každopádně ještě stříknu... a pak přijde nahoru bezbarvý lak... pokud to nebude vypadat, tak zbrousím a zkusím znovu :-) žádný problém
tohle ani nestříkej, to zrovna ještě zakytuj, to pujde moooc vidět.... takže bys to lakoval uplně zbytečně
jj když se nechce ti brousit tak to potáhni .... :-)
taky jsem to tak ojebal... :-))))

04.05.2008, 21:18 |
kucik Na poprvé dobrý,ale jako nade mnou ještě vykitovat.A koukám, že ses u toho i posilňoval,to musela jít práce od ruky:-)
jj, tohle by bylo moc vidět... chce to dokitovat

05.05.2008, 08:41 |
choze dokytovat a stříknout plničem a pak zbrousit na jemno.

05.05.2008, 10:49 |
DaveX Potáhni to koženkou a máš to v pohodě.. já taky dělal poprvé s laminátem ale trochu větší plochu ;) až to bude to sem hodím ;)
Dobrý, já se teď taky chystám skusit laminát, no sem na sebe zvědavej no :-)... ale jinak na poprve fakt dobry, ty detaily si mylsim ze ještě dopiluješ ne?;-)
co jsi použil za tmel že ho máš takový modrý?
choze: Jakým plničem pls??? On vyplní pouze ty praskliny?
Druhý domeček jsem ještě nestříkal, takže ten ještě pořádně vyhladím a tenhle "hotový" přijde taky ještě dobrousit... Jen by mě zajímal ten plnič - co to vlastně je? K čemu je :)
Tweety_xx: Tmel teď z hlavy nevím, napíšu večer, byl to nějaký Profiněconěco

05.05.2008, 12:35 |
Tichy TomasW: plnic je neco jako strikaci jemnej kit...ten se strika jako finalni pod lak..zahladi rejpance co ti zbydou po brouseni..Proste to co si ted udelal nikdy dalsima vrstvamam barvy nevyhladis.
Postup:
znovu jemne zbrousit..nanest potrebnou vrstvicku kitu a zbrousit..opakujes tak dlouho dokud neni povrch rovnej bez velkych "rejpancu"..potom striknes plnicem (normalne ho koupis i ve spreje v kazdy drogerii) plnic nechas zaschnout a potom napr. 600 smirkem prebrousis az je povrch krasne hladouckej..no a potom uz jen barva plus lak jestli to bude metaliza
Tichy: Díky moc! Jdu na to...

05.05.2008, 13:15 |
choze jako Tichy, jen musíš fakt dát víc času na broušení a kytování, není to prdel to pořádně zbrousit, ale jde to.

05.05.2008, 14:17 |
Kesam Lepe to nešlo ??????? Myslim to finale je docela mazec to jeste rozeber a poradne vybruš.
kesam: a co jsme tady psali :-)

05.05.2008, 17:40 |
Kesam TomasW: asi ze to je treba dodelat :-) Ja delam tedka take domky zatim tam mam laminat nejak toho mam na laminovani dost.
Tak a tím jsem skončil... porád tam jsou malinké drbky, které bohužel vyskočili až po nastříkání, ale to musím študovat dost zblízka:)

Tweety: jo ten tmel - Dvousložkový polyesterový, Kittfort Profesional...
a jak se s tím kittfortem dělalo? většinou používám body, případně rapid, ale ted se u nás na krámě objevil právě i ten kittfort.

05.05.2008, 21:24 |
DaveX tipuju že jsi použil polyesterovou pryskyřici.. jak dlouho si čekal až ti to ztvrdne na té punčoše?? jinak pěkná práce ;)
Tweety: Dělá se s ním dobře... vytvrdne za cca. 10 minut.. opravdu nemůžu nijak porovnat, nikdy jsem s žádným jiným nedělal
DaveX: Tvrdlo to cca. 30 minut pod fénem :-) ale dával jsem 2 vrstvy... nebyl jsem si jistý jestli jedna stačí tak jsem dal raději víc... jak říkám byl to první pokus :)
TicTac: 350D redukce na M42skla a nasazený Pentacon 50/1.8
tak ho nezapoměn vzít na macochu :-) potřebuju pořádné fotky muziky ;-)