Navštíveno 2265x

Zdravím, chtěl bych poprosit o radu. Chci do auta sestavu tak do 15 000Kč Nevím jestli to není málo nebo jestli by třeba stačilo i za míň. díky za jakoukoli radu
Jaké máš auto?Co tam chceš mít?Má to být i s rádiem?
dyztak napis na ICQ a muzem to probrat:)
VW Passat variant r.v. 2000, chtěl bych dvou komponentní repro do předních i zadních dveří a subwoofer. myslel sem bez rádia, ale klidně si nechám poradit i s rádiem. a cenu tedy upravím, nemusí to být do 15 000Kč, ale zase aby to nebyl ranec :-)
Když říkáš bez rádia tak jaké tam máš? Origo?
rádio budu kupovat stopro taky nový, jen sem ho nechtěl zahrnovat do té ceny na sestavu. ale jak říkám, nechám si poradit i s rádiem
Možná bych upustil od zadních komp a nechal pořádné předky a sub.Pokud chceš napiš na icq:)
Mám taky passata ale sedana, mám v něm taky 2x kompa předek/zadek a jeden sw a nemůžu s istěžovat, do zadných bych dal určitě kompa, protože je to pak jiný poslech pro cestující vzadu, aby neslyšely pouze jen woofer
Tak záleží jestli vubec někho vzadu vozí, pokud vyjměčně tak je to zbytečné.
Mohl byste mi někdo poradit s jakou značkou máte dobrou zkušenost??Díky

18.05.2008, 14:04 |
Mááša z osobní zkušenosti a vzhledem k ceně bych kouknul na Crunch nebo Carpower.. tím nic nezkazíš
Tekker: vřele doporučuju Helix, ať už kompa nebo SW, je to značka která je ve svejch třídách vždycky spička, ale jde taky samozřejmě o to co posloucháš. 15k sice neni málo, ale zesilovač se pokud sehnat spíš starší kvalitní než nový šmé :o) Dá se to řešit tak, že necháš zadní kompa origo a ztišíš je na třeba 50% hlasotosti zbytku sestavy (nebudou ti do poslechu kecat a pokud si dozadu někdo sedne, tak aspoň něco uslyší). Woofer může bejt zajímavej Helix Esprit
[ Link ] 10-12", přední kompa
[ Link ] nebo
[ Link ] , k tomu nějakej slušnej 4k zesilovač, vytlumit přední dveře, což se na výsledku podepíše opravdu hodně a něco uvidíš :o)
mohl bych nabídnout v akci
Crunch GTR 6,5Ci
[ Link ] subwoofer žhavou novinku Crunch GTR 300
[ Link ] 4ch zesilovač také žhavou novinku Crunch GTR 350.4
[ Link ] napájecí sadu Crunch CR25WK
[ Link ] + další signálový kabel
[ Link ] 6 plátů tlumení AIV na které můžeš uplatnit 30% slevu
[ Link ] , celkem by to potom vyšlo něco kolem 14t, poštovné zdarma, na vše záruka 30 měsíců!!!
Jsme jediný e-shop, který má tyto věci již teď skladem!!! Kdyby jsi měl zájem, tak se ozvi třeba na ICQ 306011919 a 100% se domluvíme..
2 Tekker: kdybys chtel, tak napis a neco vyberem, skladem je toho dost, je hodne z ceho vybirat a da se udelat cenofka na celek :-)
2 Tekker:vidíš,ja ti to říkal s tím pasatákem;).Zkus mu napsat,za to nic nedáš.A domluvit se taky dá:)

19.05.2008, 11:16 |
trlon | Upraveno: 2008-05-19 11:17:09
já sem řešil tohle ve 4golfu kombi a mám přední i zadní kompy a 1x wofer na monoblok a spokojenost
vše sem bral od milana(prohifi) sem velmi spokojen
ja mam dotaz. vsichni tady pisete 4x kompa. predek i zadek. ptam se proc? proc ne dozadu koaxialy? diky.
2 w4tch1:já mám odpověď;-)..Kompa ti zahraji lépe pásma,výšky máš směrované aspoň přibližně tam,kam mají jít.:-)U koaxiálů by ti hrály jen do noh:-(