Navštíveno 2364x

zdravim, jaky byste mi doporucili SW do 3tis, je mi jasne ze to neni moc nejaky SQ od toho necekam, ale neco co solidne zahraje, poslouchal jsem magnat xpress 12 a celkem to slo za ty penize, ale chtel bych neco lepsiho. Mam to do BMW E36 sedan, Co rikate na tohle?....chtel bych to brat z prohifi.cz
[ Link ]
co rikate na tohle? ma nekdo skusenosti?
[ Link ]
tak napis do profihifi oni ti poradi :))
Že chci to brát z prohifi xD.Tak nepiš sem ale napiš do prohifi :)
a odkud bych to mel vzit? jsou nekde lepsi ceny? zas tak v tom nechodim, jen jsem chtel poradit
vpravo na stránce máš banerů a banerů.. tak si to projdi.. a za 3tis koupíš SQ...
ja to projizdim, akorat bych potreboval nejake rady od vas co byste mi doporucili
to JBL ti nezahraje v sedanu e36...chce to něco silnějšího, aby to projelo až do kabiny, nebo udělat nějaký tunel dovnitř...holt sedany potřebují více Wattssss
uvazoval jsem o techto:
Hifonics HFi 12D4
Ground Zero GZTW 12 MK²
Alpine SWE-1243
MB Quart DWH 304
nismo.power neco prodaval najdi si to a myslim ze to i tlacilo
jj nismo.power prodává dobrou sestavu co ti zahraje.. tak kup dokud to je
zesík už na prodej není :-))))
ma skyvak, takze jsem uvazoval ze uzavrenou ozvucnici nasmeruju do nej, asi takto

myslite ze ta Alpine SWE-1243 nic moc nezahraje?
co třeba Pioneer tsw307d2?
taky jsem se na nej dival.....

20.05.2008, 21:08 |
Kamil mrkni do bazaru, někdo tam prodával starší verzi SWRka od Alpine, to zahraje hoooodně slušně
dival jsem se byla tam SWR 1241D 300W RMS, taky jsem nad ni premyslel, zahraje lip nez ten Pioneer tsw307d2?
asi vezmu SWE-1243E....doufam ze se nespalim
dival jsem se ale to si myslim ze uz je moc slabe

20.05.2008, 22:08 |
trlon napiš přímo Milanovy z prohifi
Kája má taky pěkné ceny-WWW.ahifi.cz
já beru od obou a sem nadníru spokojennej:-)))
[ Link ]
A čím to budeš honit??nebo-li co za zesák??
to jeste presne nevim, uvazoval jsem o CARPOWER HPB-1502 je za dobrou cenu a dava 1x500RMS 4ohm, cetl jsem ze alpinu je potreba nakrmit aby zahrala, a alpina doporucuje 400W RMS 4ohm.....ja s tim teprve zacinam tak jeste v tom tapu

20.05.2008, 23:56 |
Kamil vezmi to SWRko z bazaru, tam těch 500 by bylo akorát (i když musím říct, že by si tenhle sub zasloužil rozhodně lepší zesík)

21.05.2008, 08:58 |
Kleneex | Upraveno: 2008-05-21 09:00:04
Jeste je dobre Woofer sice tu jeste moc nezname ale hraje moc hezky. Je vyrobene ve spolupraci z Digital Designs
Spinner Audio M12"
SVC 2 nebo 4 ohmy
500Wrms
Cena 3150,-Kc pochopitelne z dokladem a z 2letou zarukou

21.05.2008, 09:10 |
trlon Kleneex-ten sw vypadá zajímavě. máš na něj nějaký link?
motokarista.41-myslím že tenhle sw by byl akorát
JJ to HPB čko je hodně muziky za málo peněz..To není špatná volba..Ten alpine ti zahraje..já mám toho pincka jen starší řadu TSW 306C..A za ty prachy si ho nemůžu vynachválit.Kdo to slyšel tak koukal že zahraje vcelku hluboko a s tím HBPčkem je to velice dobrá kombinace..
To co ti tady nabízí Kleneex rozhodně taky nebude špatné..Možná bych o něm aji přemýšlel!

21.05.2008, 09:13 |
Kleneex | Upraveno: 2008-05-21 09:15:40
jasne ze mam ;-)
[ Link ] a v levo nahore kliknout na Spinner Audio
jinak uz brzo budou veskere info i na CZ strankach
HBP-1502 je za tu cenu dobrej zesík, jen abys nebyl potom zklamanej z výkonu, protože má naměřeno 2x116 a 1x333W RMS při 4 ohmech. O 500 si můžeš nechat zdát.
ja vim, ze to co udavaji tam ve skutecnosti neni, nekde tady byl o tom clanek....myslim ze nejlepe dopadl hifonics, ale 250W RMS sw by mel 1x333 jak rikas nakrmit celkem dobre, uz jsem objednal alpinu.....uvidime
Takže bereš SWE? Myslim, že budeš spokojenej. Na tu bude HBP stačit řekl bych bohatě. Kdybys oželel záruku, nechal bych ti svuj Rodek. Pak dej vědět, jak hraje ta alpina.
uz ji mam doma.....jeste jsem nestavel ozvucnici....z jak tluste MDF nebo drevotrisky ji mam udelat, ma mit 35l, dovnitr patri nejaky tlumici material pry se dava na vsechny steny krom te hlavni s otvorem pro SW, a jeste otazka....je rozdil pokud je ozvucnice z drevotrisky nebo MDF, poznam to?

23.05.2008, 15:53 |
Kamil použij 20 nebo ještě lépe 22mdf. Dřevotřísku můžeš taky, ale s mdf se mnohem líp pracuje - nedrolí se jako dřevotříska
diky, no uvidim co tady ve stolarstvi sezenu