Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada autorádio zlobí

o Navštíveno 1982x o
o 20.05.2008, 22:35 | svity01 | Upraveno: 2008-05-20 22:38:26
Ahoj lidi, potřeboval bych poradit. Tuhle se mi podařilo skratovat zapojení autorádia (vypad mi kablík od repra, tak jsem to napravoval) a odešla mi pojistka na instalaci v autě (octa 99), po její výměně rádio zase šlapalo, akorát problém je v tom, že mi naladí jako FM jenom jednu stanici (tuším 101,7), ale jinak ani ťuk, i když to zastavím na stanici, kterou jsem normálně chytal. Dal jsem i do auta jiné rádio a je to pořád stejné :o( nevíte kde může být zrada? díky předem...

o 20.05.2008, 22:55 | clown
a co zkusit jinou antenu, jestli si neproslus zesik pro antenu ..
o 21.05.2008, 00:08 | svity01
myslíš tedy vyměnit tu co mám na střeše?
o 21.05.2008, 00:15 | Lefi
jj tu anténu,když to dělá i s jinym rádiem,tak nevím co jiného by to mohlo být...
o 21.05.2008, 06:33 | LadaN
Tu anténu na střeše asi těžko prošlus. To ji spíš nemá napájenou. Je potřeba spínané remote od rádia vést přez napájecí výhybku do anténního svodu. Ty máš už předpokládám ten druh antény, která je napájená po kabelu koaxiálním.
o 21.05.2008, 09:14 | Akordýsek
JJ taky sem se s tímhle setkal a byl to stejnéj problém jako píše LadaN..
o 21.05.2008, 19:30 | svity01
To LadaN: můžeš mi to nějak lajcky víc popsat? kde najdu tuý výhybku do ant svodu? ď.
o 21.05.2008, 21:27 | LadaN
Tu si musíš koupit u některého prodejce autoHiFi, rádi ti jistě i poradí, jak přesně zapojit, ale není v tom problém. Má to dvě koncovky na antény a paj jeden, většinou modrej drát, který se připojije na spínané + od rádia.
o 21.05.2008, 23:31 | clown
ale kdyby ji nemel napajenou (predzesilovac) tak chyta kde co .. , ale bude to vypadavat. ne ? proto bych si tipnul prave na predzesilovac KO, kdyz mu propousti jen jednu frekvenci. samozrejme je to otazka, zda kdyz vyjede z garaze se to meni, nebo i mimo ma omezeni jen jedny frekvence :o)

rika se tomu fantomovy napajec :o)
o 22.05.2008, 15:20 | LadaN
Fantómové jste maximálně vy, je to napájecí výhybka pro anténní zesilovač.

Ale fantóm se tomu říká neodborně.
o 23.05.2008, 22:46 | clown
LadaNe, woe :o))
ze tady je tolik odborniku :o), moc jsem jich hodne dlouho nepotkal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3355 sekund.