Navštíveno 2056x

22.05.2008, 13:35 |
Rosie Ahoj,
spousta z Vas tuhle firmu zna. Mohli byste se podelit se zkusenostmi a pripadne i s cenami? Abych si udelal obrazek nez tam pojedu...
Zjistil sem totiz, ze to k nim mam pres kopec:)
kontaktuj je, jedná se ti asi o nějakou službu ne? :-) ceny produktu jsou na webu
fajn lidi
jsou to fajn kluci s dlouholetou profesionální zkušeností, pokud nemáš nic jistýho a chceš si nechat udělat všechno od A do Z, tak neni co řešit :o) s cenou jsem byl vždycky víc než spokojenej

22.05.2008, 14:24 |
Smrada (M)
S Lukasem Kralem se znam dlouhou radu let. Pomahal mi postavit vsechny moje auta. Firma Extrem-Audio je jen logickym vyustenim soukr. zkusenosti. Kluci postavili spousty aut (na webu jsou reference jen na par z nich). Staveli jak velke EMMA instalace, tak i obyc. (natazeni kabelu, zacvaknuti radia a jedem). Jednani vzdy korektni, ceny take. Osobne sem byl u montaze EMMA SQ Wagen :) Fiat Bravo
[ Link ] a primo moje auto se stavelo presne podle meho navrhu
[ Link ]

22.05.2008, 16:12 |
Hulik Stejně jako Martyn,spokojenost..
:-)
na webu toho z noveho - toho zajimavejsiho jeste temer neni, budou nove www a tam to bude daleko zajimavejsi :-)
neni problem se prijet podivat a probrat vse osobne
no mame uz i novou provozovnu primo na Prumyslovy ulici smer teplice
da se udelat vsechno, ceny jsou dle pozadavku na instalaci, univerzalni cenik neexistuje

24.05.2008, 11:02 |
Robo Bral jsem od nich pár věcí a vždy spokojenost:o)