Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Audio Omega C - Bose

o Navštíveno 2083x o
o 22.05.2008, 14:29 | Paczqo
Chci se jen zeptat mám v omeze audio od Bose hraje to krasně to jo i woofer hezky duní ale i tak by mě zajimalo zda se na tom dá ještě vylepšit ? protože třeba mě vadí že si nemužu nastavit vejšky nebo basy podle sebe a u některych pisniček mě to trochu rve uši jinak radio je siemens VDO NCDC 2015, samozřejmě pokud už tam neni co zlepšovat tak to necham tak jak to je protože jsem moc rad že tam mam tohle audio jen prostě člověk neni spokojenej nikdy 100%ně tak jsem se zeptat musel .o)

o 22.05.2008, 20:45 | Midnite
tlumení máš?
o 22.05.2008, 21:09 | Milhauzz
Překáblovat :)
o 23.05.2008, 00:24 | Nismo.Power
teda BOSE v omeze sem slyšel a to je fakt divný .. . . .. to mě příjde mnohem lepší v audině kde jsem to pomlouval jak to je přeekvalizérovaný ta omega je hodně plechová. . . . .
zrovna v ní bych to překopal komplet a hotovo ač teda tohle auto se fakt těžko překopává a byla by škoda asi přijít o to handsfree a menič co v tom myslim je. . . . .
že si tam nemuzes nastavit ani vejsky ani basy je divný , seděl sem v tom a pustil sem si to ale do nějakejch setting sem nelez ale je mi divný že to tam neni . . . ..
o 23.05.2008, 08:45 | w4tch1
paczqo - tak jak sem uz psal. mame podobny auto. ja tam mam radio Philips na kazetu + menic na 4 cd. nevim jak v te tvoji 3,2 V6, ale ja s reprodukci nejsem spokojen. absolutne zadny vykon. nastavovani vysek a basu tam je, ale nic moc, spis hruuuza. sem asi zmlsany z byvale auto-hifi co sem mel ve Vectre. Ted v nedeli to prekopeme na neorigo radio Panasonic a 4x repro Helix. tak pak napisu poznatky. Ted uz vim, ze prijdu o info display co ma ukazovat stanice a skladby. ale to me netrapi. ovladani na volantu se da taky uderlat pomoci redukce.
o 23.05.2008, 10:56 | Paczqo
w4tch1: hehe tak super udělej mi pls fotoreportaž toho jak to budeš dělat , rad bych to viděl a i vysledeke diky,
N.P.: no už jsme našel redukci basu a vejšek ono to musim zas hledat přes pnel radia přes ovladani na volantu se tam nedostanu ale jako rozdil 00prd hm asi jsem moc zmlsanej nebo nevim no faktem je že v tom radiu je zaintegrovana HF, navigace a měnič na 4CD takže radio asi necham spiš repra a woofer bych asi změnil ale počkam s čim přijde w4tch1 a uvidime.
o 25.05.2008, 15:34 | w4tch1 | Upraveno: 2008-05-25 15:38:03
tak po vcerejsim mordovani se v garazi - ja jen radil a kamos makal:-) jsme zvladli vyndat origo radio Phillips CCR 2006 a handsfree. Namontovat redukci a radio Panasonic CQ-C5355. Dal nasledovalo odmontovani vsech origo repro a na misto nich sly redukce a repro Helix rady Esprit - predek kompa E136, zadek koaxy E105. predky jsou namontovany, ale se zadkama je problem - redukce nema uchyty na ty pacixcky na repro. tudiz na zadek se musi udelat special redukce. Uz jen samo radio a predni repro zahraji o poznani lepe jak original. se tesim na zapojeni zadnich repro a na celkovy prednes:-)

Auto pouzivame pro denni jezdeni a to co jsem od toho chtel, tak mam. Ale jak se znam tak u toho nezustanu - nejaky zesik a tlumeni bude nutnost:-)

woofer zatim neresim nebot kufr potrebuju cely na prepravu pro me nezbytnych veci.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3216 sekund.