Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký 16,5cm na Z4200

o Navštíveno 1336x o
o 23.05.2008, 11:03 | cr4sh3r
Jaký komponentní repro by jste volili pro tenhle zesík. V autě budou jen tyhle repra + sub. nejlépe nějaký který jsou v akci s tlumením :)

o 23.05.2008, 11:49 | Frenkie
mam akci repro Hifonics ZXi [ Link ] s 4ks tlumeni AIV [ Link ] a nevim jakej presne sub chces, ale mohl bych k tomu nabidnout [ Link ]
o 23.05.2008, 12:01 | cr4sh3r
vyjádřil jsem se špatně... sub mám, potřebuju poradit pouze ty přední komponentní repra...

Nad těma hifonicsama jsem dost přemýšlel, ale chtěl jsem slyšet názory, co na ten zesík bude tak nejlepší...
o 23.05.2008, 12:47 | Frenkie
ja myslim ze na ten zesik idealni, proto jsem je nahodil .... budou peklne nakrmeny, zvukove jsou na tom dobre(troufl bych si i rict,ze v dane kategorii velmi dobre), umi zahrat cokoliv, zadnej styl jim nedela problem, přijemne vysky :) a myslim, ze pri pomeru cena : kvalita , budou vychazet velmi velmi dobre
o 23.05.2008, 13:07 | cr4sh3r
Frenkie: Je kvalitní to tlumení? Jak se s ním dělá? a jakou má tloušťku?
o 23.05.2008, 13:27 | Frenkie
na toto tlumeni uz tu mala diskuze probehla, ja s nim osobne jeste netlumil(ikdyz kousicek jednoho platu jsem pouzil na test a potom jeste kousek na zpevneni rohu kdyz jsem tlumil jinym AIV platem a drzi velmi dobre), ale pasatak na skusenosti velmi dobre a diky tomu ze jej uz nebali do rulicky, ale nechavaji volne tak neni ani problem se skladovanim pac v te rulicce jim to nedelalo dobre.tloušťka ja 2mm. nahodou zitra do Velkych Losin na sraz nejedes? sice nevim jestli to na 100% budu stihat,ale aspon na chvili bych chtel jet kouknout
o 23.05.2008, 13:31 | cr4sh3r
Na sraz nejedu. A tvoji nabídku si nechám projít hlavou a kdyžtak bych to vzal. Zatím díky
o 23.05.2008, 13:36 | prohifi.cz
2 cr%r :-)

na tomhle zesiku mame vyzkouseny Tempace 6:
[ Link ]

v akci k nemu dostanes po korune 4 desky rozmeru 100x50 cm tlousky 2,5 mm - dela se s tim moc dobre a kvality velmi dobre - precist si o tom muzes zde:
[ Link ]

akce byla pro velky zajem prodlouzena do 30.6.2008 ;-)

mame skladem hifo i tempace - kdybys chtel, tak cvakni - mam nabidku:
posleme ti oboje repra bezne na dobirku, dej si do auta jeden tyden jedny, druhy tyden druhe a ty, ktere ti budou vyhovovat, si nechas. Ktere nebudou vyhovovat, posles zpet s cislem uctu a vratime ti za ty pouzite plnou castku ;-) Proc kupovat zajice v pytli, kdyz si to muzes zkusit a sam si udelat nazor...

foto k příspěvku  od prohifi.cz

o 23.05.2008, 14:10 | cr4sh3r
Milan: No jo, ale k hifonicsum bych nedostal tlumení :-( A ty morely jsou mimo moje finanční představy :(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3255 sekund.