Navštíveno 1772x

mam dotaz k odbornikum tadi v foru.hci si zviraznit stredi v aute coz znamena je hci abi se ten hlas toho chloveka kteri spiva vice slishel proto je mama hodne silnei basak a od nej se to tak poradne neslishi.Jaki repro mam koupi stredotonove nebo nejaki koaxiali tweetri mam perfektni potreboval bih zviraznit stredi tak poradte.Omlouvam se predem ze spatne pisu sem BULHAR.diki
jednoduchá rada - uber na hlasitosti subu, jinak se vyváženýho přednesu (ani přidáním středů) do sestavy nedočkáš.

27.05.2008, 18:22 |
pitona_bg | Upraveno: 2008-05-27 18:23:01
mislish?uvajoval bih ja mam v zadu ovali s vihibkama mac audio olimpic gold do kterei nejde bass uvajui koupit takistejni 16.5 sm v predu proto je v predu mam americki repraki eminence alpha 6a 100w rms a sou slabi pro mne co biste mi nabidli potreboval bih samostatne repro bez vejshek abi mneli minimal 90w rms a citlivost od 92db nahoru....
napsat tolik hrubých gramatických chyb v tak krátkém příspěvku je snad fórový rekord.. :-))))
ja sem se nikdi neuchil psat cheski jazik pisu to jen tak mislim ze mi rozumite aspon.