Navštíveno 2424x

Mám otázku na všetkých. Ako nájsť niekoho, kto by bol ochotný sponzorovat vás,a to tak, že by poskytol bud peniaze alebo komponenty na autohifi, a tým by si zároveň urobil aj reklamu jednak použitými vecami, a jednak aj reklamou na aute? (mám na mysli hlavne nejaké autohifi predajne a firmy) Má tu niekto s niečím podobným skúsenosti?
maximálně ti udělá lepší cenu s tim že budeš vozit reklamu :)
a nebo proste hodne dlouho hledat a .....

04.06.2008, 13:00 |
djwiktor | Upraveno: 2008-06-04 11:00:25
Nismo> hej tak som to mal na mysli, urobit na komponenty dobru cenu, pripadne nieco pribalit zdarma.. neviem ako to funguje v cechach tie lepsie ceny, ale tu na slovensku to je asi tym stylom, ze fakt bude treba robit to, co napisal kleneex
no u nás je jich taky hodně ;)
myslím že většinou byly podmínky cca takto
dostaneš komponenty , na autě máš raklamu , montáž musí být provedena -v podstatě jako showcar, a musíš objezdit dohodnutej počet srazů atd
nevýhody - nesmíš to rozprodat dřív než je dohodnuto
- v podstatě jsi jejich otrok a to se vyplatí
wictor: si tady chviličku a už chceš sponzory.. si blázen

04.06.2008, 17:41 |
SEKIN A hlavně to musí být kára na úrovni, na muziku pro nějaký Fáčko po dědovi ti nikdo nedá ani ťuk.
to je prej kamarada.......:-)
je ostýchavý chalan no :) už má určitě ty repro jak maj být :D
Nismo.Power: jj to není jeho psal že to je kamaráda;-)..... jinak s tim sponsoringem nvm nvm, asi bys fakt musel mít trochu káru no.... a hlavně by to mnuselo být nějak profi a i designově hezky udělaný dyž by to mělo být jak píše Midi34
Midnite: to je přece jedno jestli je tu chvílu nebo ne!!
co to stím má společného? furt nechápu to ukazování na aktivitu nebo datum registrace.
collin: za 1. tento dotaz ukazuje že se asi kolem ahifi netoulá dlouho ... nereš to
Midnite> Ja mam svoje auto, ta kara v tom prispevku je kamosova... :) ale to len ta k pre info.. A co sa tyka tohto prispevku, chcel som do buducnosti vediet, ako by to bolo, keby som si kupil lepsie auto a chcel by som muziku. A co sa tyka ahifi, mam v tom obehane uz dost, ak by si cital to co som pisal o tej felde, tak by si to pochopil.. Mozno si tam necital to, ze som pisal, ze kamarat na moje rady neda, a chcel vyjadrenie odbornikov, tak som mu povedal,ze to napisem sem do fora, nakolko to tu mam prejdene uz skoro vsetky prispevky. a Videl som,ze su tu fakt ludia, co sa v tom vyznaju poriadne. Netvrdim, ze som nieco extra, dokonca si dovolim tvrdit, ze aj clovek, co bude s autohifi robit par rokov, stale bude pre niekoho znamenat len zaciatocnika. Ja vzdy aj o sebe poviem,ze som amater, lebo autohifi stale napreduje, a nikdy nebudem moct povedat,ze uz viem vsetko.. takze asi tak..
Collin> To ukazovanie na to, ci tu je niekto den alebo tyzden neries.. vzdy to tak bude, je to tak holt na vsetkych forach.
SEKIN> To uz viem,ze to musi byt kara, ved je mi jasne, ze sa komponenty za neviem kolko penazi, nedaju do nejakeho auta, co sa ledva hybe samo o sebe.. :D
Vsetkym> tymto clankom mi len slo o to, zistit, ako to funguje u vas v cechach, aby som to vedel porovnat so slovenskom.. Vysledok? Vsade je to rovnake, ked proste nemas karu za pol miliona a k tomu dalsieho pol miliona na hudbu, tak sa na teba 99 percent ludi vykasle.. a myslim,ze za tie prachy si to uz clovek postavi sam pre seba a nebude robit nikomu reklamu.

05.06.2008, 10:31 |
Ricci | Upraveno: 2008-06-05 08:32:20
DJWiktor, v prvom rade musis byt pre sponzora zaujimavy, aby bolo pre neho zaujimave investovat do tvojho auta.Ta zaujimavost vacsinou nespociva len vo vzhlade a zaujimavosti auta, ale aj napr. ide o to, ze by si uz nejakym sposobom mal mat nadobudnuty kredit v oblasti tuningu a hudby, takze ti nezostava nic ine, len zacat pekne za vlastne prachy a budovat svoj image a potom po nejakych slusnych vysledkoch sa uz aj sponzor da hladat....
Chtel jsem napsat taky něco, ale plně to vystihl Ricci
djwiktor: Jak jsem ti psal v emailu.Nejde ale ani tak o to mít káru za milion,ale o preciznost instalace,trochu maličkou jedinečnost(zboží,nápad,atd) a pak asi aby to nebyl uplnej šrot,což více méně nehrozí.
Pak se hrdě reklama na takové auto nechá dát.
S podmínkama, které jsem již psal:-)