Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pomozte mi prosim s naladenim aktivneho sw od ground zero

o Navštíveno 1699x o
o 04.06.2008, 19:21 | kiamato
Ahojte vsetci tak uz mam v aute ako taku muzicku co sa da pocuvat ale stale nie som spokojny s vyladenim aktivneho subiku.Je to subik od GROUND ZERO GZTB 300BR ACTIVE.Je tam zosik SL-BA6000 a nie a nie ho viladit do spokojnosti.Su tam potenciometre BASS BOST,LEVEL a FREQ pomozte prosim som uz bezradny radio mam pioneer deh-p7000UP.Dakujem vopred

o 04.06.2008, 19:39 | Midnite
tady jde hlavně o poslouchání a poslouchání. dokud ti to nebude vyhovovat.. hraj si s herzama atd...
o 04.06.2008, 23:31 | J0hny | Upraveno: 2008-06-04 21:39:39
tady si stahni v download sekci paklik test tonu [ Link ]
a pust si ten 80Hz a od nuly zvysuj lowpass az do doby kdy ti prestane sub hrat... takle to mas orezany zhruba od 79Hz nahoru, pokud by ti to moc hucelo tak muzes frekvenci snizovat takze si treba pustit 70Hz nebo 65Hz a zase to samy jak predtim
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3071 sekund.