Navštíveno 2552x

10.06.2008, 22:48 |
MiBa Plánuju přejít z komplet repro Emphaser na Rainbow. A přemýšlím o Rainbow Amboss 12" (550W rms, 1000W max) 2x2 ohmy tak že by šel na 1 ohm a měl bych na něj Hifo brutus 1500d 1,5kW na 1 ohm, to by ho asi rozškubalo dát mu tu 1 kW, aspoň by zesík nejel na plnej cecek.
Co řikáte na kombinaci:
Přední (možná budou i zadní) kompa
[ Link ] byl by na ně MAC Fearless 4000.
A woofer tak v tej 20-25L uzavřence:
[ Link ] Rádio ///A 9857 možná bude prodej a přechod na 9886 kuli USB.
A propó už jste někdo zkoušel kolik 9886 veme největší flashku? 4GB? Vím že v albu nesmí být víc jak 100 písniček. D9ky.

10.06.2008, 22:49 |
MiBa Nebo ještě další možnost
[ Link ] ten by se po 1kW oblízl :)
Když plánuješ dozadu Amboss,tak bych i předky zvolil vyšší řadu,než tyhle SLX. Zkus kouknout na SLC.
Amboss a Alpinka SWRko jsou 2 uplne odlisne subwoofery - zatimco amboss je uz do tlakariny, tak SWRko je na kvalitu a vzhledem k tomu, ze vim jak byva Alpinka nenazrana, tak myslim, ze kombinace 1 ohmu pri jeji citlivosti by nebyla to prave....
pokud na Hifo digital, pak je Amboss urcite lepsi volba
SWKko si rozumi hodne dobre treba s DLS A6kou
a souhlasil bych s Mišellem - radeji bych dal pouze predni repra SLC nez SLX dopredu i dozadu

11.06.2008, 00:51 |
MiBa Na ty SLX jsem četl recenzi v carhifi a dostali slušný ocenění, ty SLC vypadají ještě o drobet lepčí. Tak to si radši ještě víc našetřím, když doporučujete. Ambossek je víc na tlak tak lepčí by byl hammer?
Tahle řada DLS to je bomba, ale to by měl ještě víc staženej zadek někde nechat auto. Vidět nenechavec pozlacenou věc, radši nedomejšlet.
A co takhle dát ambosska na 4 ohmy na to digi hifo ale to bude dostávat jen 600W rms ale zase supr DF.
dal bych dopredu SLC a zalezi, zda ti jde hlavne o tlaky nebo i kvalitu - dat ambosse na 4 ohmy by bylo uz good, nebal bych se toho
hammer hraje moc pekne - kvalita i tlak v dobrem pomeru

11.06.2008, 10:06 |
MiBa spíš už bych chtěl přejít na kvalitu, páč mám emphaser e12spl x3 a kompa taky emph xt3 už mě hučí v hlavě.
takže rainbow level 4 -> 2 hammery to by mohlo bejt zajímavý.
Na ty SLC jste mě ukecali, teď jen šetřit nebo hlídat estli něco nebude v bazaru.
Díky
nemate niekto domovsku stranku rainbow aby som mohol pozret parametre a modelove rady atd. nikde som to nenasiel.Dakujem
2 MiBa: souhlas, to by bylo slusny reseni :-)
2 kiamato:
[ Link ]

15.06.2008, 15:45 |
MiBa Mnoo tak mám dom Rainbow Level 4 dal jsem ho jen na zadní sedačky a pustil to co do něj/nich to co pouštim do emphasera a ten zvuk je jinde. Když pustil blueberry yum yum tak je lepčí emp :(. Ale na limp bizkit si to dává lepčí rainbow.
Snad až dám rainbowy do kufru to bude jiný.
trochu ti pomotám hlavu.....Amboss určitě není woofer na tlakařinu,ale na kvalitu.
v současné době bude k dostání novinka...Amboss v BR ozvučnici (to dřív nebývalo)....ten box váží s reprákem 40kg....
A k těm komponentům.....spíš než SLC bych volil SAX....nebo pak dražší SAC
:-))))
cts.cz-nevis kdy bude k mani?ten amboss v boxu?
Kicker18: no,teoreticky by už dostupný mohl být.Měl být k dostání v 6. nebo 7. měsíci.
Pokud chceš víc info,tak mi napiš do mailu.....já sem poslední dobou nějak nemám čas lézt :)a možná někde vylovím i fotky

19.06.2008, 01:00 |
Syrup jestli nekdo chtete AMBOSS 12'', tak ja ho prodavam za smesnou ceni i s BR boxem.
[ Link ] ... shodou nahod pochazi od CTS.CZ :-)))