Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Ako dorobit do auta vstup na mikrofon?

o Navštíveno 2437x o
o 11.06.2008, 08:59 | djwiktor
Caute, mam otazku, ako si v aute dorobim vstup na mikrofon? neviete niekto poslat nejaku jednoduchu schemu alebo link, kde by som si to vedel pozriet?

o 11.06.2008, 09:54 | Divally
myslis ze by nesel do radia pres AUX normal na kabel samice 3,5 jack -> 2x cinch ??
o 11.06.2008, 10:59 | djwiktor
To som uz skusal, ale asi treba tomu mikrofonu nejake napajanie.. ak to tak pripojim, tak to neni sanca.. nic sa proste nedeje.. som na nete zistil, ze v pc tam ide po signalovom kabliku aj napajanie.. ale neviem ako to urobit..
o 11.06.2008, 11:24 | Divally
Ja to jednou taky zkousel...ale pres ten kabel sem ho zapojil naprimo do zesiku (mel sem volnej par RCA) a normalne to slo...akorat hrozne potichu...ale je dost mozny ze ten mic byl nakej shit...byl za 300,- z tesca.
o 11.06.2008, 11:55 | Ricci
Na mikrofon potrebujes predzosilnovac, ma velmi nizkourovnovy vystup a hlavne impendacne to bude totalne neprisposobene, ked to budes pchat priamo niekde na vstup.
o 11.06.2008, 12:34 | djwiktor
ricci> a Nevedel by si mi niekde najst nieco jednodyche na to? si to aj pospajkujem, ale schemy co som nasiel, boli vzdy zlozite..
o 11.06.2008, 14:07 | cinto
no zaleži aký mikrofón máš, myslim či je elektrodynamický, kalacitný a inšie sa vyrábaju...na zaklade toho sa určí aké napätie potrebuješ a vedšinou potrebuješ predzosilovač ako napr. takýto

foto k příspěvku  od cinto

o 11.06.2008, 15:26 | djwiktor
cinto> mam elektretovy, taky za 450 sk odniekial myslim ze z tesca.. napetie potrebujem proste mat to v aute.. takze aby to vydrzalo do 15V. Taschema ked by som potreboval upravit, tak staci len napetie dvihnut, alebo potrebujem aj ten R1 zvecsit? Lebo to sa mi zda, ze je napajanie mikrofonu.
o 11.06.2008, 19:18 | sikula
Tady máš co potřebuješ a nemusíš nic vymýšlet [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3847 sekund.