Navštíveno 5145x

Ahoj,
mam celkem problem se svym autoradiem Watson CRC8448MU. Chapu, ze jde o "neznackove" autoradio, ale presto jsem se chtela zeptat, zda jde nejakym zpusobem resit nasledujici problem. Autoradio preskakuje mp3 (na zacatku skladby, v polovine, ke konci, kdekoli..) jak na SD karte, tak na USBcku. CD jsem zatim nezkousela, predpokladam, ze tam by to vypadalo stejne. Zkousela jsem SD kartu i USB disk preformatovat, znovu tam zkopirovat mp3 z PC, ale nepomohlo. Vi nekdo, kde by mohl byt problem? Predem dekuju za jakoukoli radu. Sima

Tak pokud to preskakuje jak z USB a SDcku, tak to myslim bude "vlastnost" a nic s tim neudelas. Proste nestiha nejakej procesor. Zkus jeste nahrat na USB muziku ve 128k kvalite, mozna by to moh chroupnout.

25.06.2008, 21:23 |
Ricci moze to byt v type pouziteho kodeku na mp3, ak ti to robia iba niektore skladby, tak je to jasne...
no sestra měla Sencora a taky jí to přeskakovalo...řekl bych že prostě takopvý neznačkový rádia nic moc...NEKUPOVAT
Skylinee: nemáš pravdu co tady říkáš. Mě to dělalo i u mé 9886R a bylo to prostě písničkou.. takže nahrát v jiné kvalitě
Je pravda, ze to dela jen u konkretnich pisnicek, tzn. ty, ktere prehraje jednou, prehraje vzdy, ty, ktere neprehraje, neprehraje at je pojmenuji/ulozim/prekopiruji jakkoli. OK, dekuji za radu, zkusim veskere nahrat v mensi kvalite a uvidimez.
staci kdyz si stahnes v jine kvalite.. na netu je toho plno. Ale kazdopadne by mel problem prestat
Midnite: Nasla jsem jakys program pro prevod bitrate, tak to zkusim s nim, pac je tech mp3 moc a stahovala bych to dloouuho. Nemusi mit nutne veskere stejnou bitrate, staci, kdyz bude mensi, ze?
Simira: jestli si pamatujes u kterych pisnicek to delalo tak si pohraj s tou jednou, dej ju do vicero kvalit a pak podle poslechu uslysis ktera je pro tebe nejlepsi, samozrejme kdyz nebude preskakovat.
byl podobnej problem u sencora jen usb a flas makalo OK ale pri cd mpr to prehralo tak 3 skladby a pak se resetlo radio reseni nedavat mp3 ve slozkach ale cd v kuse je pakarna to pak preskakat nekam ale maka to
vinzek fa: Ve slozkam problem nebude, ty tam nemam, pouze jednotlive mp3. Nicmene, zkusim prevorat ty bitraty a dam vedet, jak jsem dopadla. Jestli spatne, zitra me tu mate zas :p
Damy a panove, vsem dekuji za snahu, spolecnymi silami jsme zvitezili :) Mp3ky jsem prevedla na 128kpbs a nepreskakuje ani jedina. Skvelee, dikes moc.

27.06.2008, 10:52 |
Ricci Ovsem pocuvat mp3jky v 128 kvalite je uz pekna tragedia :-)
Lepsi nez slyset z kazdy 10s.. :) A zas tak hrozne to neni, nebo mam zrejme hud. hluch.