Navštíveno 3404x

Zdravim, potřeboval bych poradit s výběrem auta. Mám už doma nahromaděnou skoro celou zástavbu do auta a chci teď kupovat nový.
Můj cíl je kvalitní,vyvážený, ale i hlasitý zvuk na poslech. Nepřemýšil o soutěžích, protože bych s mim audiem nemohl konkurovat.
Mám teď doma tyto komponenty:
monoblok - JBL PBx2200.1
2-kanály - JBL PX600.2 (2x)
kompa - JBL C608GTi
- Radical Audio RA160.2
suby - JBL W12GTi MkII (2x)
baterka - PowerCell PC4000
rádio - teprve budu kupovat Alpinu
A de mi o to, jestli je reálný tohle audio narvat buď co Toyota Cellica nebo do Hyundai Coupe (oba ty novější model od r.v. 2000+).
Díky za rady.

02.07.2008, 17:56 |
koren to je spravnej pristup,nejdriv audio a pak auto:-)
proc by to melo bejt nerealny?pri trose sikovnosti se da ledasco
Tak myslim si, že na to, abych mohl zkusit soutěže bych asi potřeboval aspoň všechno to co mám x2. Nebo sestavu aspoň od Morelu.
Ale každopádně mě teď fakt trápí problém, jestli se mi to tam bude vejít nebo ne. Nechci dát za auto přes 230t a pak zjistit, že musim koupit jiný.....musim uspůsobit koupi auta muzice :-)

02.07.2008, 20:26 |
swep soutezit se da se vsim, jen to musi byt perfektne sladene a perfektne zpracovane a k uspechu pak neni daleko, at je to v jakemkoli aute, nebo ne?
a nemyslim si ze jen repro od morelu je klic k uspechu
,,Tak myslim si, že na to, abych mohl zkusit soutěže bych asi potřeboval aspoň všechno to co mám x2."
a néééé radči 3x?
Říkal si, že se tí líbí moje kokta, tak proč nejít taky do kokty ?
Jinak myslím, si že na soutěži by si i mohl uspět, když budeš šikovnej :o)
V Celice budeš mít pravděpodobně problém s umístěním té PowerCellky, jinak ostatní se ti tam vejde v pohodě :o)) !
Tak baterka pude do kufru nebo někam poblíž, stejně jako monoblok se subama, jelikož bude živat hlavně monoblok, abych suby opravdu hrály jak mají (možná bych na ní napojil i ty 2-kanály, ale to ještě nevim), takže zrovna o umístění baterky bych takovej strach neměl. Spíš ten zbytek.
Jako rozhodně naskládat do Celdy to půjde, akorát bude záležet na uspořádání, jaký by jsi chtěl ;o) !
Ještě sem kufr Celicy ani Coupečka naživo neviděl, takže nemám právě tu úplnou představu, ale tyhle auta se mi moc líbí a chtěl bych do nich jít, ale zase né na úkor tý muziky. Tak zvažuju, jestli si třeba rači nekoupit kombáro...třeba Alfu 156 combi.

04.07.2008, 09:17 |
clown Fridom,
kdybys usetril radeji na muzice a koupil si auto a ne vochcafku
:o))
A nejhorsi je, ze jsem s ni naprosto spokojeny :-)
j.t.: Celdu mám takže proto ti to sem píšu ;o))) !!!

04.07.2008, 09:52 |
clown Fridom ..
jasne pokud stoji v garazi a nejezdis ni 300km minimalne denne :o) to pak z toho auta lezes :o))
Tak asi není kokta jako kokta :o)
300km denně nejezdím, tak že nemůžu soudit, ale něco už jsem v ní najel a nemůžu si nějak stěžovat.