Navštíveno 3904x

03.07.2008, 11:50 |
MiBa Prosím o zkušenosti s těmity komponenty.
Vybral jsem po delší přemýšlení a radám prodejců tyto komponenty. Co by bylo lepší?
DLS R6A + DLS CA51 + DLS W312D
nebo
Rainbow SAX 265.20 + Rainbow iPaul 4.300(možná časem k tomu iPaul 2.300, nebo rovnou 2x2.300-bez 4.300) + Rainbow Hammer 12
Má někdo zkušenost s Rainbow SAX a SLC? SLC jsou dražší a asi o třídu výš ale podle testů carhifi.de vyšli SLC hůř (60/100) a SAXy měli 68/100. Díky
Nebo další možnost Genesis Profile Four Ultra + Morel Tempo 6. ááááále je to cenově drobet výš než mám. je mi jasný že řeknete tutok :)

03.07.2008, 12:08 |
jute MiBa: mám nové DLS R6A za 3990Kč a nové Morel Tempo 6 za 3990Kč. Ak by si mal záujem, napíš mi na mail:krul@zmail.sk
přiklonil bych se k DLS, páč zvuk Rainbowu nelahodí mým uším...měl jsem SAX a vyměnil jsem za MS6A a konečně jsem spokojen, ten sub od DLS jsem neslyšel, Hammer hraje dobře, v BR pěkně zatlačí

03.07.2008, 16:29 |
MiBa jute: díky ale o nabídky mi nejde, prodejce se vždy najde.
Dave1984: můžeš to trošku detailněji popsat? jako to nelahodění? slabé výšky silné basy a ták nebo kovový zvuk bo jak? Díky
zalezi hlavne asi v jakem aute to je a hlavne jak je to vsechno udelane,ale ja bych si priklanel k Rainbow!

03.07.2008, 16:43 |
MiBa Bude to ve feldě, přední kompa jsou v mdf přidělaný přímo do vytlumenejch dveří. Výšky mám v tapecu dveří-viz foto. Nesměroval jsem je moc na sebe páč nemám rád výšky, psí píšťalky a odháněče myší mi rvou uši :). Woofer je v laminát-mdf uzavřence cca 25L

03.07.2008, 16:44 |
MiBa Ještě to foto. Ještě staré repro Mutant, delší dobu pryč.

03.07.2008, 17:03 |
MiBa jdoizo: ty seš kdyžtak jasnej :).
Jen se chci pořádně rozhodnout. Rainbow se mi líběji designově o dost víc :) sice to na to nehraje ale když vidim tu záři loga Rainbow :).
Ještě k tomu co poslouchám, celkově vše. Punk, house, trance, black music převážně mexičani Control Macheta.
MiBa: mam ty SAX a zatim maximalni spokojenost. Nerikam, ze by ty morely mozna nehrali lip, ale dal jsem za ne 3500 Kc... Ted budu kupovat MBQ Discus, tak jsem zvedavy jake to bude :)
Rainbow mají takové plechové výšky, celkový projev je takový umělý, oproti těm DLS, ty jsou mi srdci bližší...chce to poslechnout, ale loni jsem vystřídal patero komp, než jsem koupil DLS a jsem spokojen - poslouchám taneční muziku, rnb...hlavně teda Trance, vokální a ty výšky jsou lahoda...dveře mám vytlumené Brax+TDP pásy a repro je na MDF 4cm podložkách

07.07.2008, 20:31 |
Older Speakers from Dls... R6A and W 310/312 it's best "value for money" in their offer. CA 51 - IMO better take Rainbow.
So: Speakers from DLS, amp from Rainbow (or DLS too, but RA/A series).