Navštíveno 2944x

Ahoj. Mám poměrně nenáročnou hudbu a autě a rád bych ji doplnil nějakým low end subwooferem. Napájený bude jen zesilovačem 2x50W/1x100W RMS. Máte tu někdo zkušenosti např. se subwooferem Carpower CRB-10TC
[ Link ] , nebo i s jinými subwoofery základní kategorie od Carpoweru? Předem děkuju za názory.

05.07.2008, 23:35 |
Libor čau měl sem 12TC v uzavřence, krmil ho dvoukanálem 2x100RMS (každá cívka na jeden kanál) a hrálo to kupodivu dobře na low end, na dvoucívky je nejlepší monoblok ale když není tak se to musí řešit jinak.
Jasně že monoblok, ale když není... Taky si říkám, jestli těch 2x50W nebude málo... Co třeba Magnat Xpress 10?

06.07.2008, 12:09 |
Mááša tak od Carpoweru jsem měl 2xCRB-200TCR
[ Link ] v uzavřence, krmeno 4-kanálem (4x65RMS) ... v té době jsem o monobloku neměl ani tušení :D .. kupodivu to hrálo velice dobře..... přesný, měkký bas .. na low-end hodně slušný
jinak TCčka měl myslím Vita_Megane ... bylo to tuším 2xCRB-12TC
[ Link ] a tlačil s nima hooodně slušně... pravda že s jiným zesem :D
co je to za 2-kanál?
Skoro se to stydím napsat-je to Sencor SAD 250. Už ho mám asi rok, byl zadarmo a protože hudbu v autě využívám minimálně, páč moc nejezdím, nechtělo se mi kupovat nic jinýho... Jinak autorádio Pioneer DEH 4000UB, basy Axton CAC 2.6, výšky Carpower DT-284.
ten carpower snese i 2kw ale zahraje i na tech 100rms to na poslouchani bude asi ok
2Kw...? To snad ne... Přemýšlím i o Magnatu Xpress 10. Myslíte že by byl lepší? Rozhodně má větší citlivost, což je se slabým zesilovačem podstatná výhoda. Co se týče ozvučnice, asi bych volil 30 litrů uzavřenou.

07.07.2008, 19:59 |
Mááša 2kW jen krátkodobě, ale vydrží :D
Xpress by byl možná chytřejší, přeci jenom o něco menší výkon a vyšší citlivost