Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > KICX

o Navštíveno 5006x o
o 24.07.2008, 11:50 | CarMedia.cz | Upraveno: 2008-07-24 11:52:16
Vzhledem k tomu, že Milan je líný :-) , musím to tedy udělat já. Rád bych Vám ve spolupráci s Milanem představil několik novinek ze sortimentu Kicx. Nyní zde jsou k dostání řady ICQ, GFQ a STC a samozřejmě PRO.
Všeobecně považuji za nejzajímavější řadu GFQ, 25mm hedvábné výšky u komponentních reproduktorů s možností nastavení -3/0/+3dB na vyhybce, zpracováním a na závěr svým zvukovým projevem jsou tyto komponenty v této cenové relaci jedny z nej, které se dají u nás zakoupit. Nesmím zapomenout i na oválné koaxiální reproduktory Kicx GFQ 693.
Pro ty, kteří nechtějí do hudby až zas tak moc investovat, je tu za hodně přijetlené peníze řada ICQ, kterou můžu také vřele doporučit. Na závěr určitě stojí za zmínku komponentní reproduktory Kicx PRO 6020, které jak již bylo dříve řečeno, připomínají svým zpracováním jinou značku, a které mimo jiné obsahují i biampingovou vyhybku.

Více informací najdete na [ Link ]

Kicx je k dostání samozřejmě u nás na www.revilohifi.cz, případně na kamenné prodejně v Hradci Králové a samozřejmě u Milana na www.prohifi.cz nebo kamenné prodejně v Lounech

o 24.07.2008, 11:52 | CarMedia.cz

foto k příspěvku  od CarMedia.cz

o 24.07.2008, 15:54 | CarMedia.cz
Abych nezapoměl, na živo můžete Kicx ještě nalézt v Žatci v Company4Car - Pavel Vent (jdoizo) :-)
o 24.07.2008, 19:52 | tesyno
Zdravim, zajímalo by mě zda je to vážně tak kvalitní výrobek, přeci jen tu značku nějak extra neznám, všecko co jsem se o tom dozvěděl sem se dočet tady. Zajímalo by mě jaké jsou například v porovnání s Crunch GTR (berme v uvahu verzi Kicx GFQ) nebo třeba v porovnání s o něco dražšíma Hifonics ZXi 6.5C
o 24.07.2008, 20:06 | jdoizo
Tesyno: mohu detailně nafotit :-) komplet GFQ jsem zkoušel na obyč zesu Phase linear PB four a pak na referenčním , DLS TA2 , stejně jako kluci, Passatak a Milan máme naposlocháno X 10tek repro, jsme v kontaktu s těmito výrobky už pár let :-) pokud nevěříš, proč to nevyzkoušet, ozvi se mi :-)
o 24.07.2008, 20:35 | Augi
Mám Kicx PRO 6020 na zesíku Phoenix Gold a jsem vcelku spokojený.
o 24.07.2008, 23:36 | prohifi.cz
2 tesyno: je to o tom kdo co ma rad, ale ja vyznavam hedvabne vysky a nikdo mi to nevymluvi, a obzvlaste v techto nizsich radach mi zneji hodne prijemne. Srovnani je tezke, kazdy preferuje neco jineho, takze nejde napsat, co je lepsi - ja jenom muzu napsat, ze ty GFQ se mi libi za ty penize hodne a preferuju tyto
o 24.07.2008, 23:51 | CarMedia.cz
v porovnání Crunch GTR a i Hifonics ZXi mají Kicx větší schopnost pro detail.. osobně jsem je zkoušel na zesilovači MB Quart DSC4125 a velice mě překvapily. Jak Crunch, tak Hifonics dávám do aut celkem často. Teď mám jasno, pokud Hifonics, tak nejméně řadu BX a to je tu ještě konkurence v podobě Kicx PRO 6020.., pokud něco nižšího, tak Kicx GFQ, když porovnám potom nižší řady v cenách do 1800,-Kč za komponenty, tak nevidím moc často komponenty, které by v této cenové relaci měli možnost útlumu výškového reproduktoru a navíc hedvábí.. to ale napsal Milan..
o 05.08.2008, 16:32 | mitman
Mam Kicx GFQ 6.2 a Kicx GFQ 693 (predtim PB S6c a PB S693) mam to na zesiku Crunch pzi 175.4 a oproti PB je to fakt narez :) uz jen ty vejsky(25mm a hedvabi ;) ) .. kupoval sem je u pasataka na www.revilohifi.cz ..a muzu je jen doporucit..naprosta spokojenost :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3019 sekund.