Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vibe Slick ... ?

o Navštíveno 3555x o
o 12.08.2008, 20:40 | swep
Čau, nemáte někdo zkušenost s woofery Vibe Slick? případně s celou sérií slick nebo značkou vibe?

Přemýšlím o koupi, ale ještě jsem ho neslyšel hrát ani sem ho neviděl naživo a nemam vůbec představu :(
Brousím si zuby na dva kousky 12" do dvou ohm na monoblok, tak jestli někdo máte zkušenost tak mi prosím dejte vědět..
případně nějaký jiný návrh wooferu kolem 3tis
[ Link ]

foto k příspěvku  od swep

o 12.08.2008, 22:09 | CarMedia.cz
vibe jsem slyšel, a ani zvukově a ani tlakově mě teda nijak nenadchl..pokud chceš něco cenově přijatelného, tak mrkni třeba na Powerbass M-12 [ Link ] , nebo na Hertz ES 300 [ Link ] případně dvoucívka Hertz ES 300D [ Link ] , nebo potom výbroné woofery jsou i dvoucívky Carpower Blackbass 12 [ Link ]

Kdyby jsi chtěl o tom hodit řeč, tak se ozvi.. také je třeba zkonfrontovat styl hudby s typem ozvučnice, tím pádem i wooferem atd.. kontakty jsou pod nickem..
o 14.08.2008, 19:28 | Toxxx
Ahoj... Na VIBE znacku nedam dopustit... Od nich som mal prve lepsie bassaky... Konkretne Blackair II... Tento bassak je sice zaklad na neake velke poducavanie neni ale hra moc pekne...
o 14.08.2008, 19:37 | swep
Toxxx: dik za nazor, ja prave uvazuju a vymyslim jakou zvolit sestavu, toho s cim sem tak nejak zacinal sem se uz zbavil a ted by to chtelo zacit uz trochu rozumne, tyhle vibe se mi libi designove i charakteristikou ale jak sem rikal neslysel sem je hrat.. potrebuju aby to i trochu vypadalo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.362 sekund.