Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > ¨co je lepší?? a hezčí

o Navštíveno 5778x o
o 28.08.2008, 17:47 | viper
čaute,začal jsem dělat dvojitou podlaho do kufru oktavky a nevím jak tam dát zesíky,jestli maji horní desku trochu přesahovat,nebo být zároveň,a nebo být skovaný pod plexi?? pod plexi by se mi to asi líbilo nejvíc ale nevím co chlazení zesíků,žádné ětráčky nechci,budou tam dva zesíky hifonics brutus, a asi jeden kapacitor.neměl by někdo nějaké foto jak to máte udělaný?dík moc

o 28.08.2008, 18:10 | J0hny | Upraveno: 2008-08-28 18:11:37
moc o chlazeni nevim tak do toho radsi nekecam ale asi by se mi taky libilo mit je pod plexi, jediny co vim je ze wattman tady odsud z fora to mel takto [ Link ] , a chladilo bez vetracku jen tim ze na krajich byli pruduchy jakoby z prostoru toho zesiku, ale taky asi hodne bude delat jak moc je budes zatezovat ty zesiky a kolik vyzarujou tepla no, snad napise nekdo kdo s tim ma zkusenosti
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3208 sekund.