Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Bručení při startu

o Navštíveno 3046x o
o 07.09.2008, 18:55 | cybernovi
Czus, při startu motoru a zapnutém zesilovači který krmí sub, basák hrozně duní. Ztichne až když se chytne radio a pak už pořád klid. Pomohl by nějaký odrušovací člen , popř. jaký? jestli do napájecí, nebo signálové cesty?

o 08.09.2008, 00:10 | diesel...
udelej neco z kostrou od zesiku..:)
o 08.09.2008, 07:38 | cendler
jako nahoře Kostra

Když dáš volume na 0, dělá to taky?
o 08.09.2008, 20:07 | cybernovi
Když je volume na 0 tak to děla taky. Kostra je chycená kabelem (10mm pruřez)na šroub který drží sedačky a je jistě na kostře. Mám ho tedy táhnout jinam? Na baterku už se nedostanu druhym kabelem. Už jsem měl problémy s napájením to provléci
o 08.09.2008, 20:21 | diesel...
tak se toho neboj, vyvrtej pruchodku v prepazce k motoru, das tam nejakou gumovou pruchodku, popr. zasilikonujes...je na tom neco tezkyho? co je to za auto..?
o 09.09.2008, 19:38 | cybernovi
Už jsem tam narval jednu průchodku na napájení:) je to Clio 2 ... zkusim nejdřiv co to udělá když to povedu okolo auta k baterce -
o 09.09.2008, 21:56 | cendler
Tak je tam hodně možností, pokud ti to bručí a máš dobrou kostru, tak potom zkusit jiné rádio na tvůj zesík, nebo obráceně, potom signálové kabely, potom ještě dát do napájecí cesty rádia odrušovač. Je tam hodně možností a laborování, chce to si stím trochu pohrát.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2988 sekund.