Navštíveno 3776x

10.09.2008, 19:03 |
Snicl Nazdar vespolek poradte kde v brne a popřípadě v okolí bych koupil materiál na tlumení a jěště by mě tam poradily jak přesně na to dík
tak brno a okoli je tu hojne zastoupeno uz v pravem sloupci a to AHIFI , Audioland , InCar , Sekin ..... staci si jen vybrat ale je tu mnohem vic zastupcu na foru kteri poradi

10.09.2008, 19:27 |
Snicl Chystám se vytlumit predni dvere a furt nevím co presne pouzit to je samej samolepici plat a pak sou lepidla na platy a pasty a peny a spreje a jedn s teho ma plnou hlavu.

10.09.2008, 20:40 |
Snicl tak sem si tu trochu brousil a cetl a chtel bych se zeptat polepuje se aji tapec ze vnitr nebo to uz je zbytecny
Pokud to chceš mít pořádně,tak jo. Buď něco nalepit,nebo napatlat pastou(třeba Brax,...)anebo to skombinovat obojí dohromady:)

10.09.2008, 21:03 |
SEKIN Jestli chceš trápit cestu k nám (22 km od Brna jižně), poradíme, a všechno je skladem. A nejdřív si dej tady do vyhledávače tlumení.
Snicl: nenapsal si co mas za auto a to je taky docela dulezity. Jinak i u ostatnich prodejcu bys mel postu zdarma (teda predpokladam ze budes brat vetsi mnozstvi)... jinak mam zkusenosti s
[ Link ] a
[ Link ] ... a parada popr i brax no
[ Link ]
jinak s tema adm a sikou se dela dobre, nahrejes horkovzduskou a nepotrebujes zadne lepidla...

11.09.2008, 00:36 |
DaveX Snicl: já tlumil dveře vibraflexem a maximální spokojenost :) chvíli na sluníčku jsem to nechal a pak se s tím dali zalepovat různé díry prohlubně záhyby a tak prostě se mi s tím dělalo dobře
ja mam velmi dobrou zkusenost s AIV
[ Link ] a
[ Link ] a s touto pastou
[ Link ] ...... jinac jak Ti midnite nadhazoval Brax tak velmi dobra volba ale u tebe bude stacit asi 2kg plechovka
[ Link ]
Davex: hodne zalezi co ma za auto jelikoz skodovky maj silnejsi panty nez treba me clio :P
Mě stačila malá plechovka Braxu na oba přední tapecy,ale záleží kolik tam toho chceš dát. Určitě je tu spousta lidí,který tam toho maj mnohokrát víc:) Ale to už se pak asi odvíjí i od použitý aparatury(těžko na hudbu za 5t dáš tlumení za 10t-příklad). Já mám takovou všehochuť-dveře Zealum Vibroplast,tapec Brax,kufr Vibraflex a dneska jdu dělat 5.vrata Dynamatem XTR:)

11.09.2008, 17:54 |
Snicl Mám Hyundai Getz a co stim maji delat co panty snad se dvere natolik neztizi aby mohli upadnout
Snicl: radej nic... nekdy snad pochopis

11.09.2008, 18:03 |
Snicl To byla sranda ze
Snicl: zadna sranda. proste nemuzes si dat do dveri kolik chces kg vis? jelikoz ti muzou dvere ,,spadnout,,.. ja dat do dveri 40 vibru a 25 vibru tak je taham za sebou :D

11.09.2008, 18:26 |
Snicl Tak to je snad jasny co sem se tak ruzne docetl tak to vychazí kolem 5 kilo a to getz hrave zvladne

11.09.2008, 18:46 |
DaveX jj to pochopíš :-D já jsem dělal ještě boardy z laminátu, díry jsem zaplňoval taky laminátem celkově si myslím že klidně jedny dveře mohly o 10 kg ztěžknout :) a to tam mám jen jeden reprák :-D někdo dává 3 někdo 5 a ták..

11.09.2008, 19:26 |
Snicl No uvidime zas nejsu tak narocnej a pro zajimavost mam tam kompa Ground Zero GZTC 165T a ty uz ted pekne hrajou krmeny zatim z radia Pio DEH6900ib

11.09.2008, 19:40 |
Snicl a odborne namontovane

11.09.2008, 19:41 |
Snicl

11.09.2008, 19:41 |
Snicl

11.09.2008, 19:44 |
Snicl ted to musim trochu upravit ale drzi to pekne a bylo to hned a ja sem byl tak nervozni kdyz sem je koupil hned sem je tam montoval do noci jenom at uz hrajou