Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > čím to vytmelit

o Navštíveno 4066x o
o 17.09.2008, 22:10 | bono
Zdravím,chci se zeptat.Budu tmeli viz.foto......A dotaz zní,čím to vytmelit.Mám poučít dvousložkový nebo jednosložkový tmel,případně jakou značku doporučujete.A taky aby to zase nestálo balík za kbelík:)....jinak jsou to tři vrstvy+fleece prolité pryskyřicí

foto k příspěvku  od bono

o 17.09.2008, 22:43 | db-marek
nedaval si skennu rohoz?...........no neviem ci to bude ok a tmel 2 zloskovy,.........si myslim ze to aj je jedno aky, ale s drahsim( neviem znacku) taky do biela je lepsi
o 17.09.2008, 23:50 | kucik
normální tmel co se používá na kastle,skoč si do lakovny,ať ti ho prodají,určitě to bude levnější,protože toho spotřebuješ celkem dost
o 18.09.2008, 09:53 | noclue
mas to podla obrazku dost hrbolate, daj najprv tmel s sklenenym vlaknom na vyplnenie najvacsich priekop a potom nejaky 2-zlozkovy....
o 18.09.2008, 10:08 | Zip
máš to dost prosycený pryskyřicí?? Podle obrázku mi to přijde jako kdyby jsi jen natáhl prostěradlo
Jinak u nás tmely prodávaj v drogerii, v barvách a tak. Na velký nerovnosti již zmíněný tmel se skelným vláknem a na zbytek jemný tmel.
A přeju hodně trpělivosti do broušení.
o 18.09.2008, 10:34 | DaveX
Já bych to potáhl kobercem :)
o 18.09.2008, 19:26 | bono
to bylo foto před potažením třemi vrstvami sklené látky,ted je stav jiný.Jednalo se mi o to čím to nejlevněji udělt.napadlo mě vzít jednosložkový a výsledný finish tvar vzít místo barvy epoxydem,přbrousit případně potom jemně vytmelit a pak základovku a nástřik
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.308 sekund.