Navštíveno 3534x

Čaute co říkate na tuto záležitost co se ceny a kvality týče?
[ Link ] tod za prvé!!a za druhé
[ Link ] bude mezi těmito 2 velký rozdíl v kvalitě zvuku??diky za rady, nazory

02.10.2008, 18:08 |
Shr3k No to dost podstatný, Panasonic je bez jakýchkoliv dekodérů prostorového zvuku. Navíc k Alpině lze připojit IMPRINT procesor.
at jsem chtrejsi ten procesor je k cemu?kdyz ta alpina bude podporovat 6 kanalovy zvuk??

02.10.2008, 19:27 |
DemonBob | Upraveno: 2008-10-02 19:31:31
Já bych se přiklonil k Alpině ale né k vyklápěčce rači si pořid DVD jako je třeba DVA-9861RI + externí monitor výjde ti to přiblyžně na stejné peníze ale vydrží ti to.U těch vyklápěček to vysunování a zasunování moc to asi nevydrží to je můj názor já mám každý zvlášt a spokojenost
[ Link ] [ Link ] A co se tíče toho proč Imprit bez toho to taky není ono umí dvd přehrát i DTS ale jenom do 2kanálu s tím imprit si naladíš vzálenosti praví repro třeba 2m a levý 1m atd. jako u Home kina a zvuk ti udělá 5.1 do všech kanálů prostorově atd.Když tak mě opravte
DemonBob: tak zase na druhou sranu ja to tak momentalně mam. mam v palubce zabudovaný 7"monitor dvd přehravam z ps2 jenže ps2 neumi některe formáty atd atd a za druhé mi mé stavající radio jde do kytek tak jsem se rozhodl že si pořídím toto viz nahože
ale to jsi mě teď zaskočil tak snad takove radijka vydrží ne?? neni možne že se to hned podoji a ještě kvalitní alpina nebo potom druha varianta 2din ale to je v bledě modrem

02.10.2008, 21:23 |
Shr3k DemonBob: Komfort ovládání DVA s externím monitorem TME a IVy nelze porovnávat.
Ano a opravím tě, IVA-D106 má 5.1 výstup jak píšu nahoře. Pokud se k ní připojí PXA-H100 procesor, tak samozřejmě 5.1 nemá, ale zase umí IMPRINT.
jsem se dočetl IVA D105 ma 5.1 tak co znamená, že prodejci pišou 6 kanalový výstup?? někteří taky pišou 6,5" monitor někteří 7" neda se vtom vyznat
vzal bych alpinku, jinak sem mel uz dve vyjizdecky, min 10denne zajizdela a 10vyjizdela a po roce zadna znamka opotrebeni a ani vule v kloubu takze tak no...

02.10.2008, 22:04 |
Shr3k Protože 5 + 1 kanál = 6 kanálů. Ohledně velikosti monitoru, není lepší se mkrknout na stránky Alpine?
[ Link ] A přečíst si návod?
[ Link ]

03.10.2008, 13:08 |
Lukin.xxx | Upraveno: 2008-10-03 13:11:36
ano je tam už jsem to navštívil a pročetl alpina ma hodně funkcí je to kvalita a myslim že i za super cenu se da koupit
2 shaft.cz - jaký jsi měl vyjížděčky pochlub se