Navštíveno 3603x

Chci se zeptat, jaký máte názor na značku Rockford Fosgate, přesněji řadu Power. Zajímalo by mě, jak jsou na tom s kvalitou a v porovnání s jinymi značkami ve stejné cenové relaci. Měl bych o ně zájem, ale nechci vyhodit zbytečně peníze, tak se radši zeptám.

05.10.2008, 19:22 |
basak zdarec ja mam prez pul roku Suby.2 Rockford Fosgate 210S4-400max,200rms a nemohu si je vynachvalit,s radou POVER nemam zadne zkusenosti,ale rada co mam-P2(PUNCH)je velice slusna.Kdyby si mel zajem,tak ti je necham za 5500kc-puvodni cena byla 6500kc
Děkuju za nabídku. Omlouvám se, ale chtěl bych si koupit 2x sub.
[ Link ] a 2 páry komponentních repro
[ Link ] V každém případě bych o tom přemýšlel, ale už jsem si pro ně koupil zesíky. Jenom jsem chtěl vědět něčí názor, protože se mi moc líbí. I tak dík.
ja si myslim ze je to moc dobra znacka akorat se trosku priplaci prave za tu znacku! .o))a jeden woofer by ti nestacil? :o)nebo to mas na souteze?

05.10.2008, 21:09 |
mcdodo | Upraveno: 2008-10-05 21:09:55
Ach jo, moje přítelkyně si to přečetla a úplně s Tebou souhlasí, i když tomu nerozumí... :-) ale chci nejspíš pořád zůstat u dvou. Doufám, že nebudu mít doma PEKLO!!! :-)

05.10.2008, 23:12 |
Olda Hele dva bude možná moc :D záleží čím je budeš krmit
jj pokud to nemas na souteze tak jeden si myslim az az s kilowatou v tom aute si myslim stejne nevydrzis! .o)A pokud ti jde jen o ten vykon tak kilowatovy basaky sezenes i levnejc!Ale jak chces pokud mas prachy tak proc ne ze?! :o))
Chtěl jsem to krmit tímhle zesíkem
[ Link ] Pokud znáte lepší za podobnou cenu, tak napiřte který. Děkuju.
RF je dobrá značka, dost se platí za značku a dovoz z USA. dle mě.
bych doporučil woofer carpower sonic 12:
[ Link ]
Radu power mohu jen doporucit. Mam v aute RF T212D4 a zesaky RF T3001.bd + repro power ovaly a predek dvoupasma power. Urcite jsou lepsi znacky, ale RF je natom hodne dobre. Mohu dodat RF k tobe do domu, kdyz budes mit zajem a udelam ti na ne i cenu :-)

06.10.2008, 09:48 |
Fari Rockford dost dobry, pecka, timhle zesikem je ale moc nenakrmis.Na jeden to jo, ale na dva bych řekl, že je to málo výkonu. Ja mam tenhle basak
[ Link ] a docela mazec. Jde o to, že pokud chceš výkon, tak tohle je dobrej woofer za dobrou cenu.
Nechci zavrhovat ostatní značky, každá má něco do sebe, ale jsem v každém případě rozhodnutý jít do Rockford fosgate. O carpoweru jsem dlouho přemýšlel, ale pak jsem se rozhodl pro RF. Na krmení repro jsem už koupil zesík od Phase Evolution RS4. Se zesilovačem na subwoofer ještě počkám.