Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > hifo generace X a XX

o Navštíveno 3293x o
o 05.10.2008, 20:52 | Lukin.xxx
zdravím kdo má něco takového od hifonicsu tak prosím rychle sem jedná se o zapojení dálky k těmto zesíkum da se dalkou ovladat jen bass bost??

o 05.10.2008, 20:55 | Jujk0
neviem ako Hifo, ale podla mna sa dialkovym ovlada hlasitost (neco ako gain) a nie bass boost...
o 05.10.2008, 21:00 | Lukin.xxx
mno právě měl jsem lanzar viberant a tam jsem ovladal bass bost ted mam hifonics a on ma dva remoty pro dalku a přesně nad prvním je gain a nad druhym je bass bost tak nevim jak to ma přesně byt jestli je jeden remote vstup a dtuhy vystup to nevim a rad bych se to dozvěděl
o 05.10.2008, 21:15 | vinzek fa
u hifa se ovlada jen bas boost a na co to vubec chces ty nemas funkci v radiu
o 05.10.2008, 21:28 | Lukin.xxx
tak před tim jsem to měl a bylo to pecka ted mam ten hifo a i dalku a nějak to nefunguje tak bych se rad s někym pobavil jak to ma byt a co to ma dělat
o 05.10.2008, 21:29 | Lukin.xxx
tak na radiu tu funkci mam ale přes tu dalku to bylo rychlejší
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3229 sekund.