Navštíveno 4083x

zdravím , jelikož sem si konečně kůpil trochu slušný kompa , budu moset laminátovat.
chcu se ale na neco první poptat.
bude lepší vytlumit dveře a vypodložit repro krůžkama , nebo udělat místo odkládací kapce ve dveřách ozvučnicu z laminátu ? objem asi nebude nic moc , každý ně řeknete , že vytlumit dveře , ale jako pro stavbařa je ně dobrá každá koruna , takže bych to tak trošku odrbal .
je to proveditelný nebo je to blbosť ? jinak repro sů tyto
[ Link ] povon tento
[ Link ] díky moc !
Cau, ja sem nad tim taky premyslel.. nakonec jsem udělal malou jakoby ozvucnici z laminatu místo jedné přihrádky ve dveřích. sice objem jak říkáš nic moc ale co už. dveře tlumit uz nebudu, jeste nemam natahane kabely tak nevím jak to bude hrát ale snad to bude ok.

13.10.2008, 17:32 |
DaveX vytlum dveře a podlož to těma kroužkama. budeš mít o dost lepší zvuk.. a až zjistíš kolik si vysolil za laminát tak bdueš litovat že jsi nekoupil tlumení..Slušné tlumení tě vyjde na 1600 + kroužky které si vyřežeš sám. Laminátu nevím kolik spotřebuješ ale myslím si že docela dost.. bo 2 vrstvy tam určo nebudou stačit.. počítej tak 5 aby to aspoň za něco stálo
DaveX, tak nevim kde kupujes laminatove komponenty ale asi te nekdo pekne natahuje kdyz by te takove kapsicky vysly na vic penez jak za to tlumeni :-))))

13.10.2008, 21:23 |
DaveX JO, to je tež pravda no, když o tom tak uvažuju, tak to asi bude tím že já dělal boardy z epoxidové pryskyřice :) ta je docela dražší, a když shrnu to že jsem laminoval poprvé :D tak mně to vyšlo se vším všudy za cca 1000
jinak polyesterová u nás stojí Pixla 400g za 105kč + rouno 0,5m2 za 60kč. myslím si že cena i s lakem nebo tak bude kolem toho 800-1000 + ta práce ale :-D
budeš laminovat poprvé??
no vidis, my prodavame 1kg laminatu za 120,-Kc vcetne tuzidla, sekana rohoz stoji v 225g jen 35,-Kc za 1 m2 a 450g je za 55,-Kc za 1 m2

13.10.2008, 21:31 |
DaveX kral007: aspoň vím, kde se mám pak obrátit.. U nás to je bohužel takto no :(
za 1600kc jak psals musi byt 3pary kapes :)

13.10.2008, 23:01 |
DaveX | Upraveno: 2008-10-13 23:02:40
no pokud umíš číst tak za 1600 máš vytlumené oboje přední dveře :) vibraflex 25 stojí 395 kč.. vidíš, to máme 1580 ještě mu zbyde na lahváča :)
záleží zase jak to dobře uděláš že jo
jo v poho přece.. ja sem myslel obe dvere :)
jasne zalezi na tom jak to všechno udelas :)
na laminát bude snad sleva , beru to od kořeňa kerý s tym jede ve velkým , laminovat budu moset tak nebo tak , takže se temu nevyhnu , šlo enom o to , jak moc.
jo a taky nechcu moc váhově navrch , bo už teď se ně zdá , že ty VW 1,8T 20v nejsů nijak moc EXTRA .
jura.j taky jsem si rikal ze 318is E30 nejede nijak extra tak a ted v nem mam kolem 250 kg laminatove zastavby s komponentama a fakt nejede :-D
Vono taky dost zalezi co od toho chces, zda aby ti to jelo nebo abys byl spokojen jak to hraje a hezky vypada ;o)

15.10.2008, 11:15 |
Fipo kilo laminátu za 120 korun vč. tužidla je teda dle mě taky moc
fipo: je to za cca pulku ceny nez v obi a dalsich marketech
jestli najdes nekde kde bude kilo s tuzidlem za 30,-Kc a bude se s tim dat pracovat tak mi dej vedet :-)

21.10.2008, 10:49 |
Fipo LOL, pokud vím,tak v Obi stojí 1kg lamina 250,- Kč
udivuje mě,že bys neslyšel o havel-composites...pokud ano,tak nevím,co se podivuješ nad polovinou z tvé ceny
kral: z uplne normalnej zivice od havla za 120 sk/kg mam stlpiky, ozvucnice na stredy, ozvucnice na stredobasy aj zadnu stenu ozvucnice na sub....
pokial sa to presne nariedi, tak sa s tym pracuje dobre. A pokial sa to necha medzi jednotlivymi vrstvami poriadne (24h) preschnut, tak no problem....