Navštíveno 3885x

Tak chci zkusit laminovat,ale nemám žádné zkušenosti.
Nevím co a jak použít a hlavně kde sehnat laminovací sady.Říkám budu se to učit tak prosím jestli nevíte o něčem levnějším..???
Budu začínat asi drobnostma jako domečky na výškáče a pod....
Díky

03.11.2008, 12:36 |
Libor danix.m: tak si zajdi do nějakýho hobbymarketu a kup si laminovací sadu od firmy KITTFORT, a máš to za pár.

03.11.2008, 16:10 |
Kesam Kurva hoši to se nemužete lepe koukat řeši se to dole maš tam linka tam se dozviš vice.

03.11.2008, 16:33 |
DaveX Jasný, jak píše Libor. Koupíš si tu sadu stojí to 140 kaček a máš tam napsaný návod jak na to.
Kas@m:nevim co se rozčiluješ...pokud nechceš,nic sem nepiš.Jinak otázka byla položena konkrétně na doorboardy a link tam byl vloženej později než jsem se ptal.
Raději se zeptám třeba i blbě než abych pak udělal nějakou kravinu....
Jinak všem díky..už jsem něco pořídil.

03.11.2008, 17:30 |
Kesam Sady sou na hovn* to nakup zvlašt.

03.11.2008, 18:15 |
DaveX Kes@m: proč myslíš že jsou sady na hovno? V malém množství sada stačí
Narazil jsem na známého z tuning dílny a něco mi dal z vlastních zásob......a zvlášť to asi vyjde i levněji
Kesam: Z jakého duvodu jsou na hovno?
jako na vyskace to nema smysl resit, ale jinak delat ze sady bednu je financni silenstvi
Scream: Tak když píše že bude začínat drobnostmy tak myslím že sadou neudělá chybu. A psal že by začínal domky... :))

04.11.2008, 15:18 |
Kesam Collin: Ja to tahal domu z prace to je to vtom kybliku ne? je toho dost malo a nedělalo se mi stim nic moc malo latky ještě nějaka na hovno mam radši vatu a tkaninu a normalne v konzervě polyester za 150kč kilo.

04.11.2008, 17:29 |
DaveX Kes@m: ne to je v takové plastové krabičce a je tam plechovka 500g pryskyřice + tvrdidlo + tkanina 0,5 m2 + smirek. stojí to u nás 140kč v obi
Jinak,jeste bych Ti doporucil tkaninu od DORONEL.(Základové laminovací rouno) najdes to u Harryho na strankach.
Nejsem zadnej profik ohledne laminatu,ale prace s touhle veci jde paradne...