Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký vybrat odrušovač signálu

o Navštíveno 10313x o
o 05.11.2008, 17:09 | Lipi
Slyšim v repro otáčky. Dělají mi to signálové kanály, bohužel v bocích G5 je vedeno tolik dalších svazků, že to nejde oddělit. Jakej odrušovací adaptér mám vybrat.?

CARPOWER FGA-40
CARPOWER FGA-40HQ
SINUS LIVE GL 205
Stinger SGLI

o 05.11.2008, 17:43 | djwiktor
V G5 to kamarat viedol signalove kable stropom a vraj mu to dost pomohlo. Je to lepsie ako si nicit signal nejakym odrusovacom - skus skor este odrusit napajanie autoradia(napajat ho priamo z baterky)
o 05.11.2008, 18:45 | ivls | Upraveno: 2008-11-05 18:47:07
taky bych vyzkoušel vše možné varianty než dávat odrušovač - vím lehce se to píše, taky sem si tím prošel a kolikrát si myslel, že se na to vy..ru, ale chce to zkoušet
jinak tohle téma se tady probíralo několikrát, tak zkus pohledat
nevím, co vše si zkoušel, ale to, že má G5 moc svazků myslím není příčina - tohle už mají všechny novější auta a dá se udělat instalace bez rušení
jinak já táhnu signály středem auta - co třeba tohle zkusit?
o 05.11.2008, 22:25 | Lipi
zkoušel jsem mít kabely ve volným prostoru, bohužel výsledek byl stejný, ještě bych mohl zkusit to napájení rovnou z baterky, kabely k zesíku jsou u nohou řidiče, takže to je kousek, třeba to bude ono, ale pokud ne, tak už nemám sílu a beru odrušovač, snad to výslednej zvuk moc nezmění.
o 06.11.2008, 08:00 | djwiktor
Zvuk sa zmeni, tym, ze castokrat odrusovace orezu urcitu cast frekvencii. Ako pisal ivls, treba skusat az do poslednej chvile. A okrem toho, ak si prebehnes forum, tak je to velakrat rozpisane, ze skus zistit pricinu rusenia - to znamena odpoj radio a na signaly pripoj mp3 prehravac, alebo discman, pripadne skus autoradio mimo auta a podobne, castokrat je problemom to, ze ISO pripojenie radia je vedene s ostatnymi kablovymi zvazkami, a preto sa castokrat riesi napajanie autoradia zvlast a nie cez ISO.
o 06.11.2008, 12:29 | martin.dusa
měl jsem podobnej problém, hvízdal mi podle otáček v repro alternátor :( radio jsem poslal na reklamaci, zesík jsem poslal na reklamaci a oboje bylo v pohodě.. samozřejmě předtím jsem zkoušel všechno možné i signál z mp3 a hvízdalo stále.. nakonec byl problém v tom, že jsem kabel mezi zesíkem a předníma kompama natáh blízko pojistkovce. Poté co jsem ho natáh jinudy, hraje to nádherně.. byla to pro mě celkem záhada
o 29.04.2015, 11:21 | AllInOne
oživím to...

Fucus, rádio na kazety.....nic víc...někdy je zvuk rádia čistej, ale někdy v něm praská, lupe, jak kdyby byl blbej signál. Dělá to jen když je motor nastartovanej, jinak to hraje čistě.

Pomůže nějakej odrušovač?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.