Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > BOSTON SL 95

o Navštíveno 4004x o
o 14.11.2008, 10:42 | Šroub
Nemate nekdo zkusenost, jak to hraje? Zatim si vybiram a tyhle jsou mezi kandidaty. Dik

foto k příspěvku  od Šroub

o 14.11.2008, 12:16 | basstard
neznám tuhle značku, nahod třeba link..
o 14.11.2008, 12:29 | Šroub
o 14.11.2008, 12:51 | pitona_bg
mam mak audio olympic gold sou o hodne lepshi nez tito
o 14.11.2008, 13:44 | clarion
OlympicGold od Mac možno lepšie vyzerajú, ale podľa môjho subjektívneho názoru určite lepšie nehrajú. Mal som možnosť svojho času počuť aj tie Mac aj Bostony a aj GZHF693 a tie Bostony hrali muzikálnejšie a čitatelnejšie (ak sa to v tejto triede dá tak nazvať) rozhodne lepšie ako tí dvaja konkurenti. Boli postupne zavesené na ESX V504. Na druhej strane tie Bostony by mohli v spojení s nejakým ukričaným zosíkom byť na stredoch dotieravejšie! V takom prípade by sa mohli tie Mac javiť ako lepšie, bo mali väčšiu dieru na stredoch.
Toľko môj názor k Boston vs. Mac.
Osobne by som sa na ovály vykašlal...
o 14.11.2008, 14:46 | noclue
basstard> ked nepoznas ani tak znamu znacku, tak co ches radit? najdenym a opisanym z www? sorry musel som...

sroub> mam SL-65 to je 2-pasmo koaxial, cize iny reprak z tej istej serie... prijemne vysky a stredy troska slaby kick... od bostonov su velmo prijemne kompa S60, ci tak nejak... proste zakladna rada a lepsie nez GZ a spol....
o 14.11.2008, 15:19 | db-marek
ako tu uz bolo spominane vykasli sa na ovaly, racej investuj do prednych reprakou, zosiku, alebo tlmenia kablov........casom zistis ze ovaly suzbitocne a ze si len da plno penazi za ne ktore uz spet nedostanes
o 14.11.2008, 15:27 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
boston je slusna znacka, nejvic Ti k ni rekne urcite nekdo z www.fast-forward.sk
treba matoL, ivanP, Pelo
o 14.11.2008, 18:23 | pitona_bg
nop ovaly mam na ozvucheni nikoliv na basy.a hrajou silne a kvalitne to ja potrebuju pri 2x15 woofry v kufru.a predek sou dobry hifonics brutus
o 14.11.2008, 19:52 | Šroub
db-marek: predni repraky jsou Focaly 165 K2P, zesik je starsi Audison Millenium 5, kabely (Connection) Audison, dvere vytlumene takze tady uz se mi investovat nechce. Dozadu resim 6x9 protoze to mam v platu vyrezane z predchozi instalace a repraky mi udelaly pa pa.
o 15.11.2008, 14:26 | kamil306
to jsou perly tady, proč sem píšeš když neznáš boston? Další to srovnává s mac audio...čeho se tady nedočkáme:-)

šroub: Když už řešíš zadní, tak bych zůstal u značky, boston je určitě skvělá volba, ale když už je ve dveřích focal, zůstal bych u něj i vzadu.
o 16.11.2008, 21:39 | Šroub
Ok diky vsem za rady, vyzkousim ty bostony:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.303 sekund.