Navštíveno 3664x

doporucte nejaki online autohifi na splatky potreboval bih poradit registroval sem se do prohifi tam je napsano ze se muze ale nevim jak na to?
Tak pokud už jsi regostrovanej u prohifi tak néní přece nic lepšího než se zeptat přímo tam.
Ing. Milan Rychtr
telefon: +420 775 040 814
info@prohifi.cz
Máš to hned na uvodní stránce..

14.11.2008, 22:25 |
audioves.cz | Upraveno: 2008-11-14 22:27:12
www.audioves.cz
nakoupis co potrebujes (muzes i bez registrace) a na konci objednavky zvolis zpusob platby: dobirka,prvodem,hotove,na splatky. Zadas na splatky a odesles objednavku. Automaticky budes presmerovanej na stranky GEMM (multiservis), tam vyplnis dotaznik a zvolis si vysi splatky a odeslels. Pak uz jen cekas na schlaveni - info prijde na mail.
Pokud potrebujes poradit s vyberem, tak je nejjednodussi napsat na mail nebo icq.
info@audioves.cz
ok uz sem obednal ot audioves
diki
j :-)spátky děláme i my :) i jiní se mohou zastavit v Žatci a něco si pořídit pod stromeček :-)
no ale sem bulhar a nedaly mi to.omg ja se asi poseru.
Dobrý den,
Vaše žádost o internetový spotřebitelský úvěr byla zamítnuta.
Na tento e-mail prosím neodpovídejte, e-mailová adresa není monitorována.
Váš GE Money Multiservis
a pri tom mam vic než 15000 mesične omg.
no musíš mít minimálně přechodný pro not čr občany, byl jsem se moc nedivil...
coje ia normalne dostavam tak 30 000 mesične
proste sem to htel nakoupi vsetko najednou
ne, myslel jsem to tak, že to je v podmínkách splátkových společností, nic jiného
no tak to je napicu kdij tadi bidlim ponalu 15 let mam zivnost ted budu delat sro mam vic penez nez 70 procent čehu a nedaji mi uver na splatky.proste nehapu

15.11.2008, 20:30 |
Rocco. | Upraveno: 2008-11-15 20:30:57
Tak to tam trošku přibarvy... :)
pitona-bg:
zatim to bylo zamitnu pro spatny telefon. Neboj to vyresime.Popisu do mailu co k tomu potrebujem.