Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer DEH 4000UB

o Navštíveno 3199x o
o 15.11.2008, 12:43 | MathesM3
Ahoj. Rád bych se zeptal někoho, kdo má tohle rádio v autě, jestli ví jak se dají přepnout zadní kanály na sub. Jde mi o ořezání vyšších kmitočtů u reproduktorů na platě. Podle návodu to má jít, ale já jsem prostě nepřišel na to JAK... Už se začínám bát, že to bude mít jen vyšší model DEH 5000 a do návodu na DEH 4000 se to dostalo z nedbalosti. To samý s vypnutím vstupu AUX. Nepoužívám ho, tak jsem ho chtěl vypnout, abych přepínal pouze mezi tunerem a CD. Předem děkuju za rady.

o 15.11.2008, 14:26 | Collin
Nevím to 100% ale mám dojem že to jde jen pro přední reproduktory..
o 15.11.2008, 15:39 | Jujk0
AUX sa vypína v menu, ktoré vyvoláš stlačením (a podržaním)joysticku pri vypnutom rádiu. Tak isto sa to robí aj s tým sub výstupom na zadné kanály... ;)
o 15.11.2008, 16:01 | MathesM3
Ďakujem pekně pán kolega... Rádio jsem měl vždycky zapnutý a vypnout ho mě opravdu nenapadlo...
o 15.11.2008, 20:21 | Jujk0
Mám ho, a tiež som sa o tom len tak pomimo dočítal, že to takto funguje ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.345 sekund.