Navštíveno 4647x

Zdravicko.Chci se zeptat.Pristi sezonu chcu vyskouset soutez emma.Potrebuji ale vytlumit auti a chci se zeptat jestli ty tlumici peny jdou necim nahradit,treba zateplovaci vatou nebo tak necim.

16.11.2008, 10:00 |
ivls nejčastěji se používají tlumící pásy - černé samolepicí bitumenové pláty - ty je lepší při instalaci nahřívat horkovzduškou, pak pláty s alu folii dobře drží tvar např dynamat extreme a sikadamp
pak jsou pasty - já mám osvědčenou past brax
vždy je nutné povrch plechu důkladně odmastit
důležité je uzavřít ozvučnici ( dveře ), aby nevznikal akustický zkrat
Chceš to auto tlumit, ne bo zatelpovat?. Také by to možná šlo polistirenem.
Jestli chceš auto tlumit, tak zkus třeba tohle
[ Link ] ,nebo
[ Link ]
no ja se jen ptal protoze te vaty mam ze bych tim obmotal auto tak 30x do kola.
Dr,. pokud vydržíš do konce týdne, příjde mi na sklad nekompromisní tlumení za super peníze :-) kdyžtak mě kontaktuj
jdoizo: to by mě taky celkem zajímalo, co to bude až to bude?
Jak budes na icq tak se ozvu
uz jsem na icq dal zadost o outorizaci
momentálně asi nejlepší tlumení s poměrem cena/kvalita je vibraflex 25 nebo 40.. pláty o velikosti 50x100cm, proto na kompletní vytlumení jedněch dveří použiješ maximálně 2 pláty.. Zkus mrknout..
[ Link ] Případně se ozvi na ICQ, můžu ti i poslat nějaké ty fotky vytlumených dveří atd.
Nastane změna :-)) jinak vibru jsem mu už nabízel taky a foto také ma
tak to mě zajímá Mistře jdoizo - až to bude určitě mi hod nabídku na mail midi34@seznam.cz díky předem
jdoizo: nekompromisní tlumení za super peníze , tak to tě tKÉ POProsím o¨pak o info...

17.11.2008, 09:04 |
Kmoda Tak to nové tlumení za pěkné peníze by mě taky zajímalo
revolhifi: to ze dvere kompletne polepis 1 vrstvou vibraflexu neznamena "kompletní vytlumení".....
nato treba spevnit plechy L-profilmi, laminatom a podobne :-)
v kazdom pripade to nieje zly material (vzhladom na peniaze)....
no záleží, jaké máš dveře.. pravděpodobě si ale pleteš pojmy s dojmy.. nikde jsem nenapsal, že pokud máš špatně dveře (třeba jako octa I) apod., že není třeba před vylepením potřeba udělat ještě něco.. Pokud máš ale dveře typu VW Passat, Bora, Volvo atd. atd.., tak ti ganratuji, že ti 2 pláty budou stačit až až!!
REvilo: Takže předpokládám že na feldu s přehledem 2pláty.
2 pláty postačí k vytlumení,ale pod pojmem "opravdu vytlumit" aby jsi dosáhl co nejlepšího výsledku, klidně počet násob...
40x80 - dynamat extreme
350,- kdyby nekdo chtel...
tak za 219 kč je ted plat sikadampu
Frenkie: To ano, ale kdyby to byla cena za plát 100x50 bylo by to lepšíí. ;-)
vibraflex je celkem good ,ale na my hrani je uplne na hovno ono 11kg na 5.dverich a stejne je to malo -)))))))
pepe: co je tvoje hraní? prozradíš? :))
on nehraje , on je Dělostřelec
N otak poslouchám,poslouchám :-D