Navštíveno 4202x

Zdravim chtel bych se zeptat co rikate na toto radio.Nejsem narocny a je to za dobrou cenu.
[ Link ] 
Píšu to na ahc asi už potřetí. Pochybuju, že na tom bude líp s kvalitou obrazu a zvuku jako jiný tyhle levný rádia, takže určitě nebrat a raději se za ty prachy vožer :-)
Je sice hezký, že nejsi náročný, ale blbej zvuk a obraz pozná i člověk, kterej je totální laik.
Jestli chceš vyhodit peníze do kanálu a být nešťastnej talk do toho jdi...
D-door: Nechci se tady hádat ale beztak to rádio ani neviděli a kritzujou ho. Já sám ho mám v oktávce a jsem s ním spokojen, jak se zvukem tak s obrazem. šlape tam všechno, a mám na něj napojené dva zesáky....

jj máš pravdu, nikdy jsem tyto noname shity neviděl ani neslyšel, říkám to tu jenom tak.. hlavně, že jsi spokojenej, otázka je, na jak dlouho...
no nevim 9tis neni zas tak dobra cena, ale je to jedno z tech lepsich in-dash dvd...
Souhlas s Bolthornem, tohle je jen otázka času.

17.11.2008, 13:46 |
Augi Ty woe a má to i optiku :-)
myslíte, že tohle je taky špatné?
[ Link ]
Co myslíš? Já jako skeptik vůči těmhle levnejm šmejdům ti řeknu abys to nekupoval.
Dal jsem ho sem jako podle mě lepší variantu za tu cenu. V car a hifi o něm psali, že za ty penize je dobry, relativně kvalitní obraz i slušnej zvuk. Ale nevim..
Kazdy by to nekupoval ale nikdo nenapise co by koupil za radio.Za 30 litru tak to se nemame ocem bavit!
Tak když na to nemam, tak to neřešim ne? To potřebuješ tak nutně tu DVD vyjížděčku?
jj asi tak.. když na to nemám tak to nekupuju..
mě se líbí jako dekoračka dobrá trochu drahá ale dobrá jestly chceš dvd tak aspon neco podobného
[ Link ]
myslim že ten Panasonic je určo lepši varianta ;-) stavil se u mě kamoš s jedním s těch levnych kousku eši to nemožu poladit..mno nedalo se to poslouchat ani se na to divat ;-)
Ten panasonic nema tatranku tak to je tak fajna corka:o).No jinak ho uz mam doma obraz ma dobrej dneska bez jmene znacky maji stejnej obraz jak ty levne znackove radia a jak pisete ze se neda nato divat to je tim ze mate asi pokazene oci:o)Ja nato kukal a ma to obraz lepsi nez mam doma.zatal.....
jo pro party_boy kdyz mas tolik penez tak mi posli 20000kc dik moc.zatim...
jen sem se podělil o zkušenost s kouskem který si sehnal kamarad ;-)
D-door > Kde jsem napsal, že mam hodně peněz? Mně by se tahle fičura v autě docela taky líbíla. Jenže na to nemám a rozhodně nehodlám vyhodit 9 litrů jen tak z okna.
dnes sem slišel tohle radio:) obraz celkem fajn ale zvuk šumel... to sa mi nepačilo...
Je to celkem jedno kazdej ma nazor ale myslim jsi ze uz neco takoveho v aute je zas nakej malej pokrok nez nic.
Sakra jakej pokrok? To jako mi budou šumět repráky na úkor toho, abych čuměl na filmy? Já si raději počkám a těch 35 si našetřim.
Já jen podotknu že mě nic nešumí. Ale to bude asi tím že nemám repro napojené přímo na rádio ale přes zesák. Však někde na sraze bude možnost si to poslechnout...
party_boy presne tak ty to ani nemas a hned pi...ja to mam v aute a hraje to uplne vpohode.Tak setri at mas za tri....
Zázraky od toho nečekat, když ke mě na krám příjde zákoš, tak mu řeknu na rovinu, že to taky všechno umí,ale je to o kvalitě vs. cena, hlavně co se týče zpracování, zvuku,obrazu,nastavení a v neposlední řadě tuner...
kdo nemá na dvd za 20 a výše, tak pokud koupí toto, tak to taky umí přehrát...
D-door > No hlavně, že jsi chtěl poradit. Na něco se zeptáš a potom se stejně rozhodneš podle svýho. Takovýhle jsou nejlepší. Tak gratuluju no.
Bolthorn a co tak tatranka??To je pro me dulezite bo se tu krade jako straka ale jinak dik.zatal......