Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > pls rada, ozvučnice JL 13w6

o Navštíveno 3603x o
o 21.11.2008, 12:47 | Pete_K
Potřeboval bych poradit jakou budku postavit na tento woofeřík.
Chci aby to jak pořádně bouchalo, tak i pěkne zahrálo... takovej univerzál ;-)
Podle plánku od JL píšou pro BR box 53L, ale když spočítám rozměry bedny, tak mi vnitřní objem vyjde okolo 73L. Odečetl jsem 19 mm z každé stěny boxu.
Podle mě nemůže mít objem wooferu 20L, nebo jestli se k vnitřnímu objemu nepočítá ani bassreflex štěrbina?

Poradí někdo, kdo stavěl box na tenhle woofer a může mi říct jaká je nejideálnější varianta? Díííky.

foto k příspěvku  od Pete_K

o 21.11.2008, 19:59 | Pete_K
Že by nikdo neměl tenhle woofer..??
o 21.11.2008, 22:54 | wattman
resil jsem jednou 13W7,ale byl to pouze prepocet sterbiny.
Kazdopadne musis odecist i objem sterbiny,a to je doost.Takze vse v poradku..:-)A 53litru je urcite realnych.
o 21.11.2008, 23:53 | Pete_K
to mas asi pravdu, bez ty sterbiny by ten objem mohl sedet.. Zboucham to asi podle toho planku.

Jen by me jeste zajimalo, jestli nekdo nelaboroval a neresil jiny objemy atd..
Material bude neco stat, tak abych byl pak se zvukem spokojenej.
o 22.11.2008, 05:20 | pepe689
dodrzet doporucenku vyrobce u jl prepocitavany bedny hrajou .....blbe vyrobce nedoporucuje menit rozmery a tak
o 22.11.2008, 11:46 | Pete_K
ok, diky za rady
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3298 sekund.