Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help

o Navštíveno 3843x o
o 21.11.2008, 16:54 | slukk
Ahoj lidi potřeboval bych nejakou radu,asi po pul roce co jsem nainstaloval muziku se mi zacal ozivat alternator ci co to je v reproduktorech.Nechapu jak je to mozne kdyz pul roku to hralo super bez ruseni,muze na to mit nejaky vliv zima,,nebo jak fakt nevim.Diky za postrehy.

o 22.11.2008, 16:57 | martin.dusa
nemáš favorita nebo nějakou podobnou káru? mě se stalo uplně to samý.. natáhl jsem kabely jinudy, než kolem pojistkovky a je to v pohodě.. kdyžtak mi napiš na icq.. bylo by tady na dlouho psát, jak všelijak jsem to testoval
o 22.11.2008, 18:52 | Kicker18
koupil bych odrusovac
o 22.11.2008, 23:54 | martin.dusa
myslim, že to odrušovač nevyřeší.. teda aspoň u mě nebyl problém se signálem do zesíku, ale až v reproduktorovejch kablech
o 23.11.2008, 20:59 | crazyape
Zkusit odrusovac... kdyz nepomuze tak jit po kabelech. Kde se kabely potkavaji s napajecima(pojistkova skrinka atd)
A jeste predtim projdi dukladne ukostreni, jestli se nekde nehnulo nebo nezoxidovalo.
o 23.11.2008, 21:26 | crazyape
Zkusit odrusovac... kdyz nepomuze tak jit po kabelech. Kde se kabely potkavaji s napajecima(pojistkova skrinka atd)
Pripadne projidi jeste dukladne ukostreni, jestli se nekde nehnulo nebo nezoxidovalo.
o 23.11.2008, 23:49 | Máchal 80
Já bych v první řadě šel po signalovejch kabelech,jestli tam jsou nějaky levny noname nebo něco kolem dvou stovek,tak to bude ono,pomůžou hlavně twistovaný signály.Na co bych taky mrknul,tak dotažení kostry zesilovače na šasi karoserie a kosta od baterky na šasi auta,pár základních věcí...
o 26.11.2008, 09:11 | slukk
Kostru mam taženou k baterce 35 kabelem,signalovy kabely jsou basic extreme a reference.Včera jsem zkoušel připojit jiný signály a zjistil jsem že pískání začne aniž bych do nich pouštěl signal treba z venku.Tak nevím asi je špatnej zesík.Co myslíte??
Jo zesík mám tento: [ Link ]
o 02.12.2008, 08:51 | slukk
Nikdo nic??taky se mi stane ,že po vypnutí rádia občas lupne v repro což mi taky nedělalo.Jsem z Chomutova tak jestli je tu někdo kdo by si věděl rady může se mi ozvat.
o 02.12.2008, 12:33 | buddha
Taky jsem řešil pískání,dokonce ve dvou autech najednou.
V tom prvním pomohla výměna cinchů.Levný RF z číny vystřídaly DLS od čendy a pískání zmizelo.
V tom druhým jsem vyměnil Rf za C-Quence a pískání je cca poloviční.Tak až budou kačky tam plácnu taky nějakej lepší kabel a snad bude pokoj.
Když jsem měl špatnou kostru tak mi to házelo zesík do protectu,žadný pískání naproběhlo.Tak nevim jestli jsem ti pomohl :)
o 02.12.2008, 18:58 | martin.dusa
když řikáš, že to hvízá, aniž bys měl připojený signálový kabely, tak nebude podlě mě problém v signálu.. a řek bych že signáláky máš dostatečně kvalitní. Hledal bych problém za zesíkem.. zkoušel si už nějakej ten jinej reproduktor a ostatní repro odpojita jak jsem ti psal? zjistíš jestli to je někde v repro či reproduktorovejch kabelech
o 02.12.2008, 19:15 | slukk
Špatně jsi mě pochopil hvízdat to začne až po připojení signálů i když je mám mimo auto a nepouštím do nich žádnej signál,když je odpojím je klid.Jinak jine repro jsem jeste nezkousel.
o 02.12.2008, 19:18 | buddha
kabely nejsou špatný,tam to asi fakt nebude.Zkus si pujčit jiný radio...plus ty spoje dotahnout.Vyměnit zesik,je toho hodně....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3355 sekund.