Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Prosim o ohodnoceni zastavby do auta

o Navštíveno 3521x o
o 22.11.2008, 11:50 | Knightey-
Mam doma uz nejakou to dobu zastavbu do auta. Mel jsem ji kdysi davno v VW Ventu. Pak jsem koupil jiny auto a nedal jsem to do nej a dnes mam zase novy a do neho to davat na 100% nebudu jelikoz tam je BOSE muzika.
Takze je zbytecny aby se mi to tu valelo dalsi roky a ted pred vanocema by se mi hodili nejaky ty prasule.
Takze mam doma toto:
- zesilovac: Z mac Audio 4200 [ Link ]
- repro: DLS MS6 [ Link ]
- subwoofer: 12" Rainbow Hammer v originalni bedne s dvema bassreflexama [ Link ]
- kapacitor: chromovy 1F 19V POWER SPF-1 s indikaci voltu
- pojistky: krabicka na 4 pojistky a mam tam 2x80A a dalsi krabicka k baterce s pojistkou a tam je myslim ted 120A pojistka
- kabelaz: kompletni napajeci kabelaz (cerveny) delka pres 4m i RCA kabel (modrej)

^^to je asi vsechno. Vsechno funkcni jen ten subwoofer se mi podarilo spalit jedno vinuti (ma 2x2ohmy) takze jedno je kaput, ale muzu to nechat previnout ve firme, chteji za to kolem 1000,-Kc a nebo jsi to nekdo uz muze udelat sam.
Napiste mi ceny za kolik se to da prodat a jestli je lepsi to prodat komplet a za jakou cenu ci jednotlive?
Nejak se v tehle branzi uz nepohybuju a nesleduju to.
A kam dat inzeraty popripadne aby se to prodalo co nejdrive :)
Predem diky moc za kazdou radu.

o 22.11.2008, 12:34 | Aligátor
inzeráty dej do bazaru to bude nejlepší a ceny si musíš určit sám a uvidíš jestli prodáš či nikoli
o 22.11.2008, 16:15 | Knightey-
hmm :/
o 23.11.2008, 23:15 | Knightey-
hmm nikdo poradne neradi, hodim to do autohifi bazar asi teda :)
o 23.11.2008, 23:52 | Scream
A to se ti to bose zda dobry? Už semdlouho nic neslysel, ale jedno z poslednich aut, ktery jsem zvucil na ksech byla A4 tuším rv. 99 s Bose a po výměně za sračkovej 5k sinus Live a adekvatni repro k zesiku sla kvalita nahoru tezko rict o kolik, ale o hodne trid.
o 24.11.2008, 14:46 | Knightey-
Mno jako kazdopadne je to lepsi jak obyc autech...
A navic se do toho vrtat, stejne to nema hodnotu a kdyz to chces prodat tak to nikdo neoceni a navic se tam udelaj ruzny diry atp.
Takze pro me je tohle pass, stejne tam je NAVI PLUS a jiny radio tam nedostanes ...
o 24.11.2008, 17:07 | Aligátor
proč by jsi tam nedal jiné radio mám A6 2001 a radio jsem vyměnil uplně bez problémů za jiné a pohoda jen se musí chtít
o 24.11.2008, 19:20 | Knightey-
mam radio s navigaci v jendom, takze ...
o 24.11.2008, 19:28 | Aligátor
tys napsal že tam nic jiného nedostaneš tak jsem musel reagovat to že tam je navigačka je druhá věc já tam měl taky 2DIN neboj a záměna byla hotová bez problémů vyndáš odpojíš zásuvky a jeto
o 24.11.2008, 21:33 | Knightey-
No to jo, vim ze jsou 2DIN radia ale byt bez navigace? :) to nee ;)
o 25.11.2008, 19:27 | Aligátor
no to tě chápu já mám i s navi tak to beru asi jinak :-)
o 25.11.2008, 21:02 | Knightey-
;)
o 26.11.2008, 01:00 | Scream
a myslis, ze z navi+ se neda vytahnout RCA? to by prece taky nemuselo bejt tak hrozny radio ne?
o 26.11.2008, 20:36 | Knightey-
Mno ze zadu nejsou primo konektory na RCA kabely :)
Jinak ja jsem spokojenej jak to hraje :)
Navic mam kombika prootze vozim nejaky naklad atp a nechci se omezovat uz nejakym SW a zesilovacem v kufru a bat se tam neco dat aby se to neposkrabalo, nenarazilo to od toho atp atp :) a rad sklopim sedacky a dostanu tam toho hafec :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3093 sekund.