Navštíveno 3489x

23.11.2008, 20:18 |
zmijozell | Upraveno: 2008-11-23 20:19:53
ahoj lidi potřeboval by poradit!! koupil jsem si peugeota 306 a nemam tam vůbec žádnou hudbu a originální plato!! tak jestli by se tu našla dobrá duše a poradila mi jakou sestavu bych si měl pořídit v poměru ceny a kvality a zároveň popsal jak si udělat po domácky plato abych si nemusel to originální ničit!! předem děkuji za odpověd

23.11.2008, 20:41 |
Zip já osobně bych volil cestu, rádio, kompa dopředu, zesík a SW + lepší kabely a vytlumit
A teď záleží kolik do toho chceš investovat, pak co posloucháš
když tak se ozvi na ICQ 306011919, můžeme něco vybrat..
Jako Zip. Napiš limit,styl hudby a nabídky tu budeš mít..
dík za ohlas!! rock a punk a dal bych tak dvanáct a s tim vytlumenim bych potřeboval trošku pomoct!! a nedivte se že se očas budu ptát jak trubka ale v těhle věcech jsem lama!! :-)
Být tebou, vykašlal bych se na plato a stejně jako Zip pořádný kompa dopředu, čtyřkanál a sub. 306 má vepředu 16,5cm repro?

23.11.2008, 22:18 |
Kamil Pozor při výběru komp pokud nebudeš dělat doorboardy - musíš vybrat kompa s malou montážní hloubkou, protože tam překáží vodící lišta stahování oken. Doporučuju osazení, který popsal Zip tzn. rozumný rádio + kompa do předních dveří + sub + zes a samo vytlumit dveře.

23.11.2008, 22:24 |
zmijozell | Upraveno: 2008-11-23 22:25:19
ok tak to udělám podle vás!! myslim že tam je rozměr 16,5!! a teď to všechno vybrat a moc děkuju za rady a že zatim máte trpělivost!! :-) a myslíte teda že dávat repra do zádu je zbytečný??

24.11.2008, 00:16 |
Kamil zmijozell - měl jsem zpočátku taky i repra v platě, ale šly pryč. Postav jen předek.
Já vyloženě proti repro vzadu nejsem, taky je mám, ale jen obyčejný a jen na rádio. Já je vepředu neslyším a pro cestující na zadních sedadlech to hraje dost. A to mi vyhovuje.
to je pravda známej má našlapaný plato a když jedu s nim do práce tak nakonci cesty skoro nic neslyšim!! a teď jaký věcičky bych měl koupit, aby to slušně hrálo??
Těch 12t je za všechno včetně rádia? Chceš všechno nový nebo může být něco jetýho?
i s radiem, teď jsem dal do auta ranec tak těch 12 už je pro mě docela dost!! něco může bejt i jetý, ale aby to chvíli vydrželo!!
Rádio opět doporučím toto
[ Link ] . Vzhled nic moc, ale zvuk a výbava za tu cenu super. Zesilovač z vlastní zkušenosti s ohledem na finance třeba
[ Link ] . Sub by na rock mohl být vyhovující
[ Link ] . Kompa si nejsem jist, kvůli montážní hloubce a vhodnosti na tvůj styl, třeba
[ Link ] . Kabely něco jako
[ Link ] . Je to lehce přes a ještě chybí tlumení, jeden signálový kabel a reprokabely. Zkus nějakého prodejce, určitě ti udělá cenu, případně doporučí něco jiného.