Navštíveno 3651x

Jelikož se tu nejednou diskutovalo o této fotografii, jak to teda je, jestli to není fake a tak, tak jsem něco zjistil.. Jedna se opravdu o zesilovač Renegade. Je to starý kousek z dob kdy Renegade byl součástí koncernu RTO. Je jasné proč se trhli ;-) ... Pod záštitu RTO patří, pro představu, například Toxic... Dnes je vše jinak, takže bych se touto fotkou neoháněl, jak to dělají někteří, a na základě té fotky plivou na Renegade... Takže co bylo bylo...

a co je jinak krom toho že to pořád stojí za ****** ? :)))
Nismo: myslím, že na tom renegade není, až tak na ho*no..
no když se podívám na novější modelový řady, tak vzhledově je to pořád jen levnej šunt a vůbec nevěřim tomu že by to bylo uvnitř jiný. Ono se stačí podívat na ceny za který se nový prodávaj, v přepočtu 1300 - 3000Kč
Tak nevím, osobně nemám žádnou zkušenost ale zase jsou tu dvě skupiny. Jedné se líbí druhé ne. Escudo v této ceně myslíš jen zesíky??
Collin: jo, namátkou jsem našel některý evropský shopy, třeba tady v UK
[ Link ] jinak libra je něco přes 30Kč
no Bolthorn nevim nevim :-DDD
slysel si uz nekdy neco jineho nez Renegade??
Sorry ale asi ne .....
Escudo: no je pravda že v této ceně co očekávat. Ale v podobné kolem 3-4tis se najdou slušné kousky(Teda jak pro koho) Crunch,Carpower,Mac Audio...
Kleenex: já osobně v autě nemám nic od této značky... ani jí nějak neprosazuju, tohle to sem píšu jen na reakci toho, jak tu někdo srovnával Renegade se Sencorem..
nejaky streva novejsich

25.11.2008, 21:57 |
Escudo | Upraveno: 2008-11-25 21:58:08
Collin: to samozřejmě, pokud má značka základní modely kolem 3-4k, tak se mezi nima najdou slušný kusy, ale pokud značka začíná na 1000Kč a kolem 3,5k už jsou její nejvyšší řady plný superlativ, tak to už zavání. Na druhou stranu ty poslední dvě fotky od Frankieho vypadaj vcelku na úrovni, pro srovnání velice dobre Mac Audio Z4200 z podobný cenový relace:
.

Frenkie: A tvuj názor na tyhle kousky?
Escudo: Z4200 néní špatnej, měl jsem a celkoem spokojenej.
moze byt pekny vnutry:)..........len ci to aj stoji za nieco a necudovl by som sa, keby tam boli tie kondiky co mali este jeden obal z vecieho kondiku a vecsou hodnotou:)........mozno tak by som ho dal do MBcky babinej zhrdzavenej:)
Renegade bol aj bude China, ale vidiet ze aj cinsky vyrobcovia sa zlepsuju a maju zmysel pre pedantnost, no napriek tomu neocakavam nejaky zvetoborny zlom, stale to bude entry level...