Navštíveno 3476x

Zdravím. prosim o radu. Mám v autě origo rádio bez RCA. (musí zůstat, ovládá i pal. počítač) a k němu mám 4x100w zesík s hi vsupama. napadlo mě jestli je možný zapojit to takto (možná je to úplná blbost) předek by šel z rádia. a z výstupu rádia na zadní repro bych dal hi-low adaptér. pak y RCA kabely do zesíku. takže bych krmil ovály v platu 1-2 kanál a 3-4 bych zmůstkoval na sw. nebo je jiná možnost? díky moc za tipy a rady. sem amatér.
možnost to určitě je, ale bude to mít docela nevýhodu v tom že budeš mít pevně danou hlasitost wooferu a zadních repro, která půjde měnit jen na zesu (nebo fader na radiu, ale to je zase pro clej zes) a další věc je ta, že ti úpůjde všechen zvuk zezadu jestli půjdou přední repro přes rádio, předek to nebude stíhat. Takže klasika, to co se tu řeší vždycky je dát na zes spíš předek + woofer a s tim je spjatý i vytlumení dveří, čili další nákdlady bez kterejch by to postrádalo smysl :o) je to náročnej koníček
díky za radu, a ještě něco, kdybych dal předek + plato na zesík a přidal aktiv sw. jak by se to zapojilo, musel bych táhnou další kabel od baterky?
buď další kabel, nebo silnější a pak rozbočit, je jedno jestli další zes + sub, nebo aktivní sub, ale je to jenom improvizace, protže hi/low adaptéry, pak ještě rozbočit cinche a to vše na OEM rádio, asi to nebude nic moc