Navštíveno 4490x

Určitě je nekupuj. Leda že by jsi je chtěl vyzkoušet co zvládnou.
no prave to sem udelal na aukru sem vzal vchera ale za 500 tak je nasolim na 300rms a uvidime ja budou kourit
[ Link ] koupil sem 4 takovi a proste nadhera nehci ani morell ani nic perfektni repra a pri tom 8ks v aute to je teda zažitek.
v zadu bedinki s 4 a v predu se tedka delai doarboardi na kajdi dvere 2 ale rikam ti opravdu sou to kvalitni kompa ne jako tady kazdi keca ze kdis sou leny sou spatny ona ta kvalita jede hodne na visoko i za malo penez
jinak tadi je to jak mi to bylo pred tim ted tam sou zase dvoje bedinki ale v kajde 2 kompa jeste sem nefotil kdiz udelam vseko komplet tak dam foto

no moc ti nerozumím co jsi napsal ale nevadí :-D Jistě že jde udělat i dobrá instal za malé peníze. Já ted bral Mohawk cena 2.500,- A naprostá paráda.
rikal sem ze ted se mi delai doarboardi na 2x16.5 repro
v zadu jak vidis ti ovaly tak tam ted sou dve bedinki s po 2x16.5sm impulse comp a ten zvuk ie silnei a kvalitnei.
no z vlastní zkušenost bych řekl že do plata jsou lepší kompa. alespon mě to tak vyhovuje.. Ted už bych ovály nedával..
a proc si to misliš? stejne se mi nevejdou ale proc si to tak misliš?
Nemyslím prostě se mě to po zvukové stránce líbí tak jak jsem psal. Včera sem měl napojené na zesu jak ovály tak kompa. A bylo rozhodnuto. Oválu jsem pár měl ale nikdy to nebylo ono.
ne proto ze podle mne kompa hrajou lepe v uzavrenih bedinkah jako jako sou na obrazku ovaly nez dat jenom na plato a jinak tito ovaly sou mac audio olympic gold podle mne kvalita teh repru je unilalni.ale musi se mnenit tak sem prodal
Jj lepší je mít pro ně ozvučnici, to udělá strašně moc. Také sem zkoušel. Včera byl takovej test. Den. :-))

01.12.2008, 23:31 |
B-boy To Pitona: Jsi Čech?

01.12.2008, 23:44 |
Lefi B-boy : neni,takže v klidu :)))
sem Bulhar za moje gramatika.............................
me staci ten pravopis, takze nebrat

02.12.2008, 23:48 |
B-boy Pitona: To jsem si oddechl. Kdyby takhle psal Čech...
Na cizince slušný.
Lefi: Jasně, že v klidu :-))
jen se zeptám, kolik z Vás slyšelo tyhle repráky, že soudíte?
teď máš namysli co, ty nonamy?
streetfighter: bacha znalec noname reprákůůůů
Nepřišel jsem dělat Flame, sám jsem si prošel taky svým, asi jako každý, skončil na na Rainbow SLX265 Deluxe, poháněné Crunch V-4300 - žádná sláva, ale na můj poslech stačí....
Ovšem ptám se, pokud něco haníte, slyšeli jste je? Udávaný výkon je mimo...ale to znamená, že za ty peníze hrají špatně?
otázka je, jestli za ty peníze nemůžou hrát i líp..
nahodou mohli tam pri tlacit este 0
tak je max 900w by bylo 90 a rms 450w by bylo 45w
podle mne
a co mislite o ti compa impulse podle vas?podle mne hrajou poctive.
Kamil to napsal moc dobře. ;-)
tak kluci dneska sem je viskousel na 150w rms 4ohm a doopravdi hrajou poctive basy pekni stredi pekni
jenom visoki tony se mi nelibili moc jinak ta citlivost je znat a opravdu pekne repro za pekne penize.
ničeho se nezastávám, ale ne vše, co je drahé, musí být dobré a vše co je levné musí být špatné....
ne proste ja sem tomu normalne neverila ty repra maji normalne magneti nejsou tezke a hrajopu opravdu poctive a co se mi nejvic libi hlasitje a pekne.
a je tady názor majitele reproduktorů..... někoho, kdo je slyšel...
ničeho se nezastávám, ale ne vše, co je drahé, musí být dobré a vše co je levné musí být špatné....
sory, ale ukaž mi někoho, kdo by s tebou v tomhle nesouhlasil;-)
je to na každým jaký má nároky, pitona je spokojenej s tímhle, já jsem spokojenej s elatama..nic novýho pod sluncem...otázka je, jestli slyšel i něco jinýho, než jen svoje auto:-)
Mohu k tomu jen dodat, že v Autohifi a navigace jsou hodnocené velmi pozitivně. V dané cenové kategorii dobrý tlak a vysoká zatížitelnost. Nic víc, nic míň. V daném časopise se mi velice líbí přístup. Nemám rád hodnocení typu: Tyto jsou nejlepší! I když to tak je podle laboratoře a poslechových testů. Lepší je hodnocení typu: Nejlepší jsou sice tyto, ale ne pokud posloucháte Rock. Já myslím, že skutečně dobře naladěné auto by se líbilo jen pár lidem. Daleko víc by bylo těch kterým by se líbilo auto kde jsou třeba basy zdůrazněné řekněme o 10%. Hudba je spíše o vnímaní zvuku, než výsledcích z laborky. A to vnímání má každý jiné. Naštěstí :-)))