Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine 9880R

o Navštíveno 3165x o
o 02.12.2008, 14:54 | Topper
Zdravím vsechny.mam přenosný disk westerndigital 500GB napájeny pouze usb a bohuzel mi ho rádio nenačte,pise to no unit a pak error.tak sem se chtel zeptat jestli je to nastavením nebo to proste takovouhle kapacitu neschrousta?diky za odpovedi

o 02.12.2008, 15:50 | Frenkie
zalezi na formatovani disku - me by byt FAT 32/16 ci 12 , napajeni max 500mA , me se zda ze bylo i omezeni na max pocet souboru ve slozce
jo a koukni do manualu ci rika pekneho na tvuj problem :)
NO UNIT - napr. ze neni pripojene USB
ERROR - konektror je zatizen velkym proudem, ci vadne nebo zkratovane zarizeni

napis sem presnej typ externiho disku
o 02.12.2008, 15:57 | jdoizo
nepobere , disk je moc náročnej na Šťávu, nevim, zdali by jsi ho ještě extrerně napájel, zdali by to pobrala
o 02.12.2008, 17:09 | Topper
no tak to je asi vyreseni protoze mi to pise device error-nekompatibilni usb!jinak to ma odber naky 1800A.takze to budu resit fleskou jen sem se chtel zeptat jak velkou ji to veme treba jestli 16 nebo treba 32Gb a nevite kolik teda tam muzu mit slozek?
o 02.12.2008, 17:10 | Topper
jinak je to tento disk [ Link ]
o 02.12.2008, 19:41 | lukee_cz
taky jsem chtel pouzit tento disk, ale na pinckovi a byl jsem nadseny, ze v kompu jede v pohode pres jedno USB...bohuzel v aute nic. pris startu to zere "trosku" vic :-(
v minulem aute jsem mel prave i externi napajeni pro disk a tady se mi to uz bastlit nechtelo...nicmene, este ze uz josu dnes tak velke flashky :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3388 sekund.