Navštíveno 3165x

Zdravím vsechny.mam přenosný disk westerndigital 500GB napájeny pouze usb a bohuzel mi ho rádio nenačte,pise to no unit a pak error.tak sem se chtel zeptat jestli je to nastavením nebo to proste takovouhle kapacitu neschrousta?diky za odpovedi
zalezi na formatovani disku - me by byt FAT 32/16 ci 12 , napajeni max 500mA , me se zda ze bylo i omezeni na max pocet souboru ve slozce
jo a koukni do manualu ci rika pekneho na tvuj problem :)
NO UNIT - napr. ze neni pripojene USB
ERROR - konektror je zatizen velkym proudem, ci vadne nebo zkratovane zarizeni
napis sem presnej typ externiho disku
nepobere , disk je moc náročnej na Šťávu, nevim, zdali by jsi ho ještě extrerně napájel, zdali by to pobrala
no tak to je asi vyreseni protoze mi to pise device error-nekompatibilni usb!jinak to ma odber naky 1800A.takze to budu resit fleskou jen sem se chtel zeptat jak velkou ji to veme treba jestli 16 nebo treba 32Gb a nevite kolik teda tam muzu mit slozek?
taky jsem chtel pouzit tento disk, ale na pinckovi a byl jsem nadseny, ze v kompu jede v pohode pres jedno USB...bohuzel v aute nic. pris startu to zere "trosku" vic :-(
v minulem aute jsem mel prave i externi napajeni pro disk a tady se mi to uz bastlit nechtelo...nicmene, este ze uz josu dnes tak velke flashky :-)