Navštíveno 3438x

ahij vsem prosim nevyte jaky vhodny repraky do MAZDY 2 ??,PROSIM PORADTE,HERTZ HCX 165 JSE MI TAM NEVESLY MAJI HLOUBKU 67MM A NESLO STAHOVAT OKENKO KVULY MAGNETU.
CO TREBA KENWOODY MATE ZKUSENOST?,SICE 4ROKY STARE ALE VYPAJI LEPE NEZ CO VYRABEJ DNES.
DIKY MOC.
Pokud by jsi měl zájem, máme koaxy s nižší montážní hloubkou, pokud by jsi je tam přesto nedostal, můžeme zdarma dodat redukce pod reprák, aby jsi je tam dostal, ozvi se
Jaká je tam max. montážní hloubka?
skoukni toto - az ted me napadly, sice trosku drazsi, ikdyz to kazdy plochy :(
kompa:
[ Link ] koaxy:
[ Link ]
frenkie
ty kompa vypadaj slusne,akorad myslis ze to utahne
radio clarion dxz658rmp??ma4*17wrms
a nebo nemas naky helixe?,nebo mb gurad??
jsou to repro delane na radio - neoficialni udaj citlivosti je 91dB
MBQ mam ale vsechny jsou vetsi jak 60mm co se tyce montazni hloubky a Helix DB 62.1 maj 62mm
[ Link ] a ohledne MBQ (ESA,FSA)tak ty bych radej dal ikdyz maj 50W RMS na zesik
jenicek: Známej je ted dával do octávky a co říkal tak velice dobré repro. Zapojoval k tomu i ovály a borec pro kterého to dělal už ani myslím nechce sw. Zapojené pouze na rádio 9880R
Osobně si myslim,že znaka ESX je na urovni,měl jsem woofer a spokojenost
ja teda nevim, ale 100W RMS a 89dB se me zda na radio ne zrovna idealni, proto uz jsem nenahazoval tyto hifa
[ Link ] ktere by meli mit citlivost 90 dB
Frenkie-ja nic nerikam,jenom ze jsem je nasel,tak jsem je sem hodil:-)
jinac ohledne znacky ESX jak pises je hodne na urovni , jedna se o jednu z velmi kvalitnich znacek :)
autohifistamajk napis do jake ceny ty repro vlastne zhanis
tak max do 3000,-
prave ze bych chtel naky dynamictejsi repro aby zahraly a by popripadne poradne zabasovaly samo ze to bude pohaneny radiem clarion dxz658rmp,coz si myslim ze dosti kvalytni radijko,zdicky jsem mel clariony a nedam na ne dopustit.,
FRENKIE mysliz ze jsou lepsi ty esx? a nebo ty crunche a nebo ty hifonics?,proste z techto 3 setu,jakej je nej
chystam se vytlumit dvere tak snad to s tima basama a zvukem bude lepsi,a ze sw nebude potreba,oto mi prave de abych to mel bez sw.
napisi zde svuj nazor - u me na prvnim miste by byly ve vhodnosti na radio Crunch na druhem miste hifo a na tretim ESX ..... a na mejl ti neco posilam, pocti si
jj dik a ty crunch asi nevis jak dopadly co?
ty v tom testu nebyly, jinac bych poslal take a ty ESX tez zam nebyly