Navštíveno 3619x

Radio: Pioneer DEH-5000UB
Repro: Helix E 136 Esprit - 165 mm komponentní autoreproduktory
Jen do předních dvěří bude to stačit nebo dat i repro dozadu ?
Pak bych chtěl nějákej přiměřenej SW do kufru + zesik a stím si nevím rady jaky kde jak co proč atd ?
Vyplatí se tahat nové kabely k reprum než jsou ORG ?
Kdo by měl zkušenost s montaži tohoto repra u tohoto auta PLS ozvěte se !!! Mam tam krapanek problem s mřížkou ve dveřích kterou bych chtěl nahradit mřížkou k reprum co se dává a nevím jak.
Jinak auto: CLIO II r.v. 01
Dik předem za rady a typy.
napiš mi.. něco bych pro tebe měl...

04.12.2008, 19:27 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-04 19:28:33
Repro dozadu je zbytecne. Melo by slouzit pouze pro cestujici vzadu a melo by byt nastaveno tak aby neslo slyset vepredu. Tudiz zbytecne. Idealni je komponentni repro vpredu a woofer. Zesik je ideal na kompa dvou, nebo ctyrkanal a woofer monoblok. Ale je to drazsi. Stacil by slusny ctyrkanal a predni kanaly povesit kompa a na zadni woofer. Woofer bych volil asi v uzavrene bedne, kvuli mensimu objemu.

04.12.2008, 21:51 |
DaveX Michael878: začni nejdřív na vytlumení předních dveří, pak vem peníze co jsi chtěl vrazit do zadních reproduktorů a kup pořádná kompa do předu. SW + zes si tyk nějaký pořiď a budeš spokojený člověk. Až si začnou kamarádi stěžovat jako mi, že jim jenom bouchá hlava, tak potom kup něco dozadu. Nicméně já tam pořád nic nemám :P
Rádio dobré a taktéž i kompa. Repro na zadek je diskutabilní.. Někdo je pro někdo ne. pokud by jsi chtěl jen přední kompa tak určitě na zesík. Zvolil bych 4kanál. Je zbytečné mít dva zesíky. A co posloucháš a kolik máš na to v peněžence?? :-D
racej poriadne vytlm predne dvere a natiahni poriadne kable, urcite nestacia seriove, zosik by som volil nejaky 4kanal okolo 70W rms na kanal a nejaky mensi basak, 10"alebo 8" do uzavretej ozvucnice s vyzsou citlivostou, ale pozeraj aj na to aby ho utiahol, ale itak predok nebude velmi hlasny, tak zase aby si mal aj vyvazeny zvuk, ked tak sa ozvy na icq a mozme to prebrat podrobnejsie, rad pomozem ked viem a mozem:)
Zesik treba tento:
[ Link ] . Kabely urcite nove, alespon 2x3mm tim nic nezkazíš. Spíše naopak. Dobře spočítat ty napájecí a pojistku. Asi by pomohl i kapacitor. A tři nejdůležitější věci: tlumit, tlumit a tlumit :-)))A až si budou kamarádi stěžovat na bolest hlavy jen z basů, tak přesuň woofer pod nohy spolujezdce jako já :-)
[ Link ]

06.12.2008, 16:05 |
DaveX hifim@ni@k: kapacitor je zbytečnost při takové sestavě, spíš bych koupil o to lepší kompa za ty prachy.