Navštíveno 9022x

Mám problém. Nenajde mi autorádio hudbu na flashce. Už jsem zkusil dvě flashky a nic.. Nemáte někdo typ?
format flasky + kolik toho tam mas a jak , ony clariony jsou na to nachylny prej
Formát zjistím, teď jsem v autě.. Ale jak jsem jí koupil, tak takový je.. Souborů tam mám cca 15
Jinak mám to v podsložkách.. Rozdělený rock, pop atd...
pokud mas clariona,tak nevim me bere vse bezsebemensich problemu.
tady podminky pro USB: maximální kapacitou skladeb 130 560 (255 skladeb ve 512 složkách) ..... jinac myslim ze by melo bejt vse v poho, mozna zkus nejakou mensi
zkoušel jsem jak menší tak i 4GB.. zkusím restartovat rádio.. jinak je to v pr*eli :-(
Jinak usb mi píše no media i když tam flashka není.. Jak se to restartuje?
Takže na flashce jsem měl ty samé mp3 jako na CD, které rádio pobere.. Složky jsem předělal tak aby nebyli v pod složkách.. Ať je zapojená či nezapojená flashka tak mi to píše NO MEDIA.. Když zapojím flashku, tak normálně problkává.. Co s tím? Co mám ještě zkusit? Rádio jsem i restartoval a nepomohlo.. Asi je to rozbité..
Zkontroluj si, aby si na ní měl formát FAT32. To může být ten problém.

06.12.2008, 22:16 |
clown jj .. jako SG :o) do 2GB FAT16
díky kluci.. je nějaký prográmek jak to předělat?
Normálně ve windowsech v průzkumníkovi. Klikneš na disk, kterej chceš upravit a vybereš formátovat.
jj už jsem na to přišel.. sorry, byl to blbý dotaz..
Po Harym Potterovi to půjdu do auta zkusit..
nefunguje ani naformátovaná na fat32 :-( nemátě někdo ověřené jaká flashka 100% funguje u Clarionu? Prý nejdou úplně všechny ani na ///A..
Tak jsem teď byl u kámošky, vyzkoušet její flešku Philips 4GB a světe div se, rádio jí normálně načte a hraje to.. Nakonec byla tak hodná, že přistoupila na výměnu za tu mojí, kterou rádio nepobírá.. Je to jinak fleška Pretec, takže pro ty co by jí chtěli na hudbu, tak nebrat.. Dál jsem zjistil, že Clarion si rozumí v pohodě s fleškama APACER, A-Data (odkoušeno i 8GB), Jet Flesh V10 (8GB), Sandisk Cruzer,... Takže jsem rád, že to takhle hezky dopadlo..

07.12.2008, 16:06 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-07 16:06:48
Toto je celkem běžný problém. Vždy je lepší pokud to jde flešku, příp. kartu nejdříve zkusit. Stávalo se i běžně, že některé fungovaly s malymi soubory a v momentě kdy se např. na 1Gb flešku nahrál jeden velký soubor třeba 700Mb, tak nefungovala. Někteří výrobci na svých stránkách uvádí i kompatibilitu s ostatnimi vyrobci apod. Hlavně, že to šlo vyřešit takhle jednoduše :-)
Takže jsem zjistil, že 4GB jsou málo :-(
Jinak jsem zjistil, že to fachá i s fleškama Corsair, ale to jenom, kdyby to někoho zajímalo..

08.12.2008, 11:33 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-08 11:36:42
Na netu jsou někde stránky kde se to řeší. Lidi tam posílají příspěvky co s čím funguje. Kdyby to někoho zajímalo :-)
A zde najdete návod jak udělat ,,kvalitní" Mp3:
[ Link ] Ale ten už asi znáte :-)
Bohužel jsem na ty stránky nenarazil ještě.. Kdyby se ti je povedlo objevit tak sem prosím hoď link...