Navštíveno 3435x

ahoj kluci, schanim nejaky autoradio, na vwc je nabidka tohodle -
[ Link ] za 3500,- nebo nevite nekdo o nejakymstarsim kolem tyhle ceny 3-3,5k? jakej je ten pioneer?? Diky moc
V podobné cenové relaci asi moc konkurence nebude. Starší, tam bych měl obavu z výdrže laseru. Je to Pioneer a za tuto cenu myslím dobré. Jedině ještě lepší akce:-) jinak bych osobně neváhal. Pokud to není Sony nebo Panasonic, tak dobré:-) To spíš ať se ještě ozve nějaký prodejce.
Bolthorn: to myslíš vážně? Nechápu, jak jsi přišel na srovnání těchto dvou rádií.. sice DEH-P6800MP nemá USB, ale jinak je kategoriálně naprosto někde jinde..
Možná bych se někdy nad něčím zamyslel, než něco doporučím..
Jdi do té DEH-P6800MP, za ty peníze je to hodně dobré rádio..

08.12.2008, 10:22 |
Bolthorn | Upraveno: 2008-12-08 10:23:26
Chtěl nějaké rádio okolo 3tis.. Tak jsem ho tam hodil kvůli ceně, kdyby chtěl ušetřit.. Nehodil jsem ho jako rovnocenou náhradu.. Až teď jsem si to pořádně přečetl. Tak hned nevyjížděj.. (jsem si nepřečetl, že chce bazarovku)
na nikoho nevyjíždím.. napsal jsem to jako připomínku.. člověk by si měl nejprve přečíst a pak psát.. Taky jinde neodpovídáš na otázky, které nebyly vysloveny..
P.S. cena není někdy všechno.. V tomto případě by spíš vyměnil Octávku za Fábii..

08.12.2008, 13:33 |
Bolthorn | Upraveno: 2008-12-08 13:35:45
Takže ještě jednou.. Nepsal jsem, že je to rádio na stejné úrovni a ani, že je lepší ani nic jiného. Uniklo mi to "nějaké starší".. Proto jsem hodil toho Pioneera, protože odpovídal cenovému požadavku.. A snad každý rozumný člověk umí porovnat, co je lepší koupit.. Ale je hodně lidí u kterých rozhoduje právě cena.. Prostě jsem tam hodil jen link na jiné autorádio, nic víc v tom nehledej. Nebo jsem tam snad napsal: "tohle je srovnatelné rádio jdi raději do něj!"? Ano máš pravdu v tom, že mám lépe číst a pak odpovídat.. Ale nevím proč děláš z komára velblouda..
já tu velblouda nevyrábím.. :-) Dlouhosáhlé obhajoby něčeho tu rozepisuješ ty.. :-)
Revilo: přečti si své příspěvky k mé osobě.. co slovo to rýpnutí.. ano obhajuju se, protože ze mě děláš debila neoprávněně.. nejsem první ani poslední, kdo si blbě přečetl něčí příspěvek..
Za takovou cenu bych ho bral hned.
proč to dál řešíš? :-) prostě jsem napsal svůj názor.. tak to tak ber.. ty jsi napsal taky svůj a tím to nech uzavřené.. diskuse je to o ničem..
Vy jste taky "Velbloudi"..:-)
Ja teda nikde v uvodu nectu, ze jako potrebuje 3RCA a ze to musi mit graficky displej a byt na urovni te 6800Mp.
Naopak si myslim, ze za trojku koupis novy PIO s USB a zda-li nemáš zesík na předky/zadky a stačí ti SUB out s bezva ovládáním, tak bych asi nevahál.
Navíc má 4000Ub funkci "list" a muzes si MP3 prochazet behem prehravani a pak az si vybrat.
A to, že to bude mít horší zvuk nepoznáš, protože to s vypnutýma ekvalizacema je pořád "kulatý" pio a 4000 nema vubec spatnej zvuk.