Navštíveno 6147x

chtel bych se zeptat chci si kupova do auta radio tak do 4tis. a ovalne repro do kufru po bocich jsou takove schranky do tech krytu tech schranek chci dat ty ovaly je to do fabie kombi

08.12.2008, 21:55 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-08 22:09:26
Koukni na něco od fy Pioneer.Možná ještě Blaupunkt. Myslím ty rádia.A ty zadní bych tam nedával zbytečné. Nech si peníze na lepší dopředu.
a co sencor? tolik funkcí za málo peněz
jj, spoustu funkcí jako například opékání CD, demonstrace stáří podle toho kolik věcí ještě pořád svítí a dá se zmáčknout :o)
kolit: tohle jsou věci který se tu řešej opravdu hodně, doporučuju využít vyhledávač nahoře, dozvíš se vesměs to, že je vhodný se držet značek Pioneer, Clarion, Alpine, JVC - model podle potřeb a designu, vlastnosti bejvaj relativně vyrovnaný v týhle relaci
Escudo překvapuje.. zahrnul do výčtu i Alpine.. to teda čumím.. :-)
Co třeba Kenwood 5541 nebo Pioneer 4000UB,obě dve maj USB,analog AUX,třípásmový PEQ,regulovatelný výstup na sw,LPF,HPF,vše "důležité" pro začínajícího hifistu:-)
Pokud jsou v tom autě origo ( mizerné ) výšky, tak bych Alpine raději nedával. Ona to umí krásně vyzdvihnout :-) A na poslech Mp3 to také není ono. I když ty poslední se už prý ,,zlepšili".
tady jen tak pro inspiraci jak to dál poladit,rezerva je pod sw a na zesilovač a sw je dekl,takže když povezeš třeba brambory z Kaufu tak vše zůstává funkční:-))

Revilohifi: až tu budou pořádný komponenty, začnem řešit pořádný rádio :o) nemluvě o tom že většina lidí tu preferuje jiný věci než kvalitní poslech :o))

09.12.2008, 08:51 |
DaveX | Upraveno: 2008-12-09 08:52:07
Escudo: a není třeba rádio základ?
Jinak kukni po alpinkách například po této:
[ Link ] je za hezké peníze, a ovály třeba tyto:
[ Link ] , protože mají větší citlivost zahrají ti pěkně i na rádiu a když přidáš později zesilovač tak budeš spokojený až až.
co máš ve předu??

09.12.2008, 09:26 |
Escudo | Upraveno: 2008-12-09 09:27:39
DaveX: a já jsem někde napsal něco co tomu odporuje? STačí si to jenom přečíst celý

09.12.2008, 09:45 |
DaveX | Upraveno: 2008-12-09 09:54:45
09.12.2008, 08:04 | Escudo
Revilohifi: až tu budou pořádný komponenty, začnem řešit pořádný rádio :o) nemluvě o tom že většina lidí tu preferuje jiný věci než kvalitní poslech :o))
jako chápu to jako narážku na revilohifi, ale spousta lidí to nemusí pochopit :-P
Escudo, Escudo kdy ty pochopis ze Clarion je pro zensky =o)
To kolin 87:Ozvi se mi na icq,pokud chceš,mužem to probrat.Mám taky kombika:)
DaveX: no tak já jsem jednoznačne napsal 4 značky u kterejch má smysl přemejšlet v týhle relaci, čimž to bylo daný jednoznačně :o)
Lucass, Lucass: proč ne žejo, je to pro každýho kdo má aspoň trochu sluch :oP
ja jsem si rikal ze bych tam koupil radio pioneer 4000ub a ovaly helix dark blue 69,1
ovály bych rozhodně raději koupil Helix E 169 Esprit
[ Link ] obzvláště když dostaneš tlumení v ceně 790,-Kč jen za 2,-Kč.. více o akci zde:
[ Link ]
a bude to dobre hrat na to radio utahne to chtelo by to zesilovac ale zatim do toho nechci vrazet prachy ja bych chtel trochu basu od tech ovalu dostanu je s nich?

09.12.2008, 19:45 |
DaveX kolin 87: ty ovály zahrají pěkně na rádiu, vůbec se jich neboj
mno ja mam v kombiku toto a spokojenost

ona ma fabie taky nejaky kufr? :o))))))))
j a mam radio ///A a s orygo reprama (když tam ještě byli) sem problem neměl ;-) spíš se zvuk zlepšil když sem vyrval ven "keeenvuda" ;-D
osobně moc nechápu smysl těch koaxiálů v kufru.. čistě můj subjektivní názor.. Ale nasměrování výškových reproduktorů je podle mě nesmyslné..
Escudo, Escudo to ale vubec nemas pravdu =o) sundej si ty ruzovy sluchatka a pocuvaj jak to zni doopravdy =o)
Revilohifi, ono celej smysl koaxu v kufru je podivnej, ale na parkovisti se zrejme osvedcili =o)

10.12.2008, 16:23 |
tazman | Upraveno: 2008-12-10 16:25:31
nejezdim v autě sam žejo...jeto rodinny auto..a jen zepředu to pro ty vzadu asi neni moc na poslouchani když si to seřidim na poslech ja...mimo jine když si pustim filmek tak se zadky taky hoděj...kdybych si stavěl jen mazlika tak do zadu dam jen basak ale na druhy auti bohužel nemam ;-) j aten černej bazmek nad basakem na druhe fotce to byl jen takovej omil :-D
ty woe lucass nepruď :-D teď se mi tu válí tři Clačka :-D