Navštíveno 3532x

Mám problém s timto radiem Pioneer deh-P7000UB.Včera jedu z nákupu a poslouchám muziku kterou mám uloženou na flashce a z ničeho nic mi začali přeskakovat písničky,přestalo fungovat volume,přetáčení písniček a totéž mi děla i CD.Nefunguje ani dálkový ovladač.Zkoušel jsem radio i resetovat a ani to nepomohlo.Nevím co stím.Za každou radu dekuji.
To máš ještě dobrý,já mám Pioneera deh-P6000UB,a zatím se mi nepodařilo sehnat flashku,kterou by mi skousnul.Prostě to pokaždý napíše ňákou hlášku:-( Asi Ti neporadím:-(((
To máš ještě dobrý,já mám Pioneera deh-P6000UB,a zatím se mi nepodařilo sehnat flashku,kterou by mi skousnul.Prostě to pokaždý napíše ňákou hlášku:-( Asi Ti neporadím:-(((
To mě to zatim skouslo všechny co sem připojil.No nic zkusim to řešit reklamací.

10.12.2008, 19:36 |
Ren19 I znackove veci stoji za pr....
Honcke: me to zere cokoli co k tomu pripojim, jestli nebude problem nekde jinde :-)
Jakej system souboru pouzivas? FAT, FAT32, NTFS?
to:tappaja:nechapu otázku-FAT,FAT 32 atd.Vim,že teď vypadám jak vidlák(já opravdu jsem)ale v těhle věcech se opr moc nevyznám.Nestačí jen vzít MP3 a hodit jí na flashku?
dej to do PC, klikni pravym a dej vlastnosti a mrkni se co tam mas.