Navštíveno 3166x

12.12.2008, 16:16 |
roman čau chlapi,mám na vás prosbu.pořídil jsem si starší zesik.po zapnutí slyším v reprákách motor.kostru jsem zkoušel i na baterku,kabely mám tažený zvlášť.tady jsem se dočetl,ať zkusím ubrat na gainu.to sice funguje,ale abych odstranil bzučení úplně,musel bych dát gain na nulu :-)potřeboval bych od vás radu,jestli je zesik na prd než to začnu všechno odstrojovat a zkoušet venku.díky roman
první si pořádně zkontroluj jestli se ti nikde plusko neblíží k signálům, zkusit vytáhnout signály ven, nebo koupit kvalitnějsí kabely
co máš za radio? někdy je problem i v něm
kallin: no jelikoz rika e by nechtel vse odstrojovat tak to vypada ze neni zacatecnik a vi, ze radio je zaklad sestavy tudiz bych tipoval ze v radiu to nebude

12.12.2008, 17:08 |
Jujk0 Mne to pískalo, keď som mal zle zapojený cinch v zosiku... Proste sa vyhrkal, a nemal dobrý kontakt... Po výmene RCA káblu je ticho...

12.12.2008, 17:27 |
roman jsem začátečník,tak jen čtu a učím se.někde jsem vyčetl,že sony dělá problémy.a já mám sony:-( ikdyž minulý sony v bejvalým autě bylo v poho.je ale pravda,že cinch na radiu byl takový divný,jak kdyby se v něm někdo rejpal.(rádio bylo úplně nový)zkusím pro začátek vyměnit rádio.na víc v téhle zimě nemám:-)díky za rady a pište dál,rád se poučím
Jednou se mi podařilo vést cinche tunelem a pod zadnimi sedáky, kde jsem je položil na palivové čerpadlo. Také to bzučelo. Vzal jsem jiný cinch kabel a od rádia ho vedl venkem dozadu abych zkusil jestli to dělá on. Dělal. Tak jsem kabely protáhl jinudy.
Ja bych se přikláněl k tomu radiu.Me to pioneer taky dělal tak sem ho ho poslal na reklamaci.Kdyz přišlo zpět tak všechno v pohodě.Měnili tam jen Pojistku RCA výstupů.Jinak bych zkoušel jit po kabelech (natáhnout je jinudy,atd).